Glade ALDI-medarbejdere - karriere hos ALDI

HR-graduate

  1. Uddannelser
  2. HR-graduate

HR-Graduate i ALDI

Er du drevet af at skabe resultater gennem mennesker? Og vil du være med, når ALDI fortsat udvikler forretningen og paletten af vores HR aktiviteter? ALDI leder efter en nyuddannet akademiker som vil:

- Lære hvad det vil sige at arbejde praktisknært og forretningsorienteret med HR

- Få et bredt og dybdegående kendskab til de forskellige HR-discipliner

- Være med til at (videre)udvikle koncepter og værktøjer, der gør hver dag endnu bedre for ALDIs medarbejdere

- Arbejde med en bred portefølje af opgaver inden for HR; fra employer branding og rekruttering til uddannelse og kompetenceudvikling.

I stillingen som graduate i ALDI kommer du på en 12 måneders rejse med et 360 graders forløb fyldt med udfordringer, udvikling og spændende arbejdsopgaver. Som graduate i ALDI sikrer vi dig et stærkt fundament i din fremtidige karriere, hvor du kan sætte flueben ved både operationelle opgaver og udviklingsprojekter.

Du vil som HR-graduate indgå i en HR-afdeling, der har som målsætning at understøtte hele forretningen, med henblik på at nå de overordnede strategiske mål for ALDI Danmark. HR-afdelingen har ansvaret for at tiltrække, rekruttere, fastholde og udvikle samt at sikre at basiselementerne, såsom løn, ferie og personalegoder er på plads for alle 2.600 medarbejdere.

Graduateprogrammet

Du starter dit forløb med at lære HR-afdelingen og dens opgaver at kende. Samtidigt får du sammen med de andre graduates en grundig introduktion til hele ALDI. Du vil komme på onboarding i vores tre regioner og komme tættere på arbejdsgangene i dagligdagen. Det vil sige, at du både kommer i butik, på lager og ud i administrationerne. Dit kendskab til hele forretningen er afgørende for din succes som HR-graduate, så derfor lægger vi stor vægt på, at du i din onboarding lærer hele ALDI at kende.

Efter din onboarding vil du have opnået en forståelse for samspillet mellem forretning og HR. Dit graduateprogram vil herefter bestå af interne rotationer i HR-afdelingen, hvor du vil få viden om samt ansvar for egne opgaver og projekter. Du vil blandt andet komme forbi vores Learning & Development afdeling, People Acquisition og HR Projects.

Samtidigt med dit forløb i HR-afdelingen vil du deltage i fælles uddannelses- og udviklingsaktiviteter sammen med de andre graduates, der vil sikre din udvikling – både fagligt og personligt. Du vil bl.a. blive inviteret til relevante workshops og kurser inden for management, forandringsledelse, DiSC og strategi.

ALDIs graduateprogram guider dig godt igennem og sikrer dig en stejl læringskurve, hvor du bliver støttet af en mentor og de øvrige graduates.

Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål vedrørende job i ALDI eller sende en forespørgsel om et samarbejde med os på hr@aldi.dk. Vi gør dog opmærksom på, at alle ansøgninger skal gennem vores rekrutteringssystem under ledige stillinger.
Vi samarbejder gerne med studerende, uddannelsesinstitutioner og private organisationer. Vi tager stilling til hver enkelt henvendelse og vender tilbage så hurtigt det er muligt.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.