Glade ALDI-medarbejdere - karriere hos ALDI

Graduate i indkøb

  1. Uddannelser
  2. Graduate i indkøb

Graduate i Category Management i ALDI

Er du drevet af at sikre at vi har det rette sortiment i vores butikker? Og vil du være med, når ALDI fortsat udvikler forretningen? Så kan ALDI Danmarks graduateprogram i Category Management være lige noget for dig! Vi ønsker, at vores graduate vil:

- Lære hvad det vil sige at arbejde med category management

- Have fingeren på pulsen omkring dagligvaretrends, så ALDI sortiment afspejler markedets behov

- Arbejde med en bred portefølje af opgaver inden for indkøb; fra administration til udvikling

At blive en del af ALDI’s Graduate program sikrer dig et fundament i din fremtidige karriere, hvor du kan sætte flueben ved både operationelle opgaver og udviklingsprojekter. ALDI’s graduateprogram tager dig i hånden i 12 måneder gennem et 360 graders forløb.

Category Management-afdelingen, også kaldt Indkøbsafdelingen, har som målsætning at sikre, at ALDI har det rette sortiment for at være konkurrencedygtige på markedet. Du vil derfor få ansvar for at forhandle med leverandører om hvilke varer, vi skal have i sortiment og udarbejdet både korte og langsigtede profitable løsninger og koncepter i samarbejde med leverandørerne. Som Indkøber vil du skulle styre dine varekategorier med henblik på, til alle tider, at have en optimal og værdiskabende produktportefølje, som er konkurrencedygtig i forhold til vores konkurrenter.

Du vil blive en del af en stor indkøbsafdeling, som hele tiden er i udvikling.

Graduateforløbet

Du starter dit forløb med at lære Indkøbsafdelingen og dens opgaver at kende. Når du har styr på de overordnede rammer af Indkøb, så vil du komme på onboarding i de tre regioner og komme tættere på arbejdsgangene i dagligdagen, både i butik, lager og administrationerne. Dit kendskab til forretningen er afgørende, så derfor lægger vi vægt på, at du lærer ALDI at kende før du begynder dit daglige arbejde i afdelingen.

Når du har fået en god hands on forståelse af samspillet mellem forretning og Indkøb, så vil du få selvstændigt ansvar for dine egne opgaver og projekter. Løbende vil vi sikre, at du er klædt på med den rigtige viden og inddrage dig i de projekter, som du og vi finder relevante.

ALDI’s graduateforløb guider dig godt igennem og sikrer dig en stejl læringskurve, hvor du bliver støttet af en mentor og de øvrige graduates. Gennem forløbet vil du også blive inviteret til relevante workshops og kurser.   

Vi forventer, at du:

Har færdiggjort din kandidatuddannelse, gerne med et fokus på Purchasing, category management eller supply chain

Er ivrig efter at lære og skabe resultater ud fra din viden

Har en forhandler gemt i maven

Har mod på og lysten til at være med på den unikke rejse, som ALDI gennemgår. Virksomheden er i gang med forandringer på den helt store klinge og det ALDI du ser i dag, vil blive markant forandret gennem det kommende år, både i og uden for Indkøb. Al din læring fra dette forløb vil også blive belyst af forandringsledelse og forandringsstrategier i praksis.

Derfor er det en udfordrende stilling i en spændende og forandringsfyldt tid, hvor du efter et endt graduateforløb vil stå stærkt både i Danmark og i internationale sammenhænge.

 

Stillingsopslag til graduate i Category Management vil blive annonceret her i primo 2020 - så hold skarpt øje!

Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål vedrørende job i ALDI eller sende en forespørgsel om et samarbejde med os på hr@aldi.dk. Vi gør dog opmærksom på, at alle ansøgninger skal gennem vores rekrutteringssystem under ledige stillinger.
Vi samarbejder gerne med studerende, uddannelsesinstitutioner og private organisationer. Vi tager stilling til hver enkelt henvendelse og vender tilbage så hurtigt det er muligt.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.