> Glade ALDI-medarbejdere - karriere hos ALDI

Mød ALDIs graduates

  1. Uddannelser
  2. Mød ALDIs graduates
Portræt af Anjuly

HR-graduate Mads har altid fokus på medarbejderne og virksomhedens udvikling 

Et besøg på karrieremesse i Aalborg vækkede 27-årige Mads Jessens interesse i et graduateprogram hos ALDI Danmark. Især det 1-årige graduateprogram i HR-afdelingen på hovedkontoret i Albertslund var interessant. Han beskriver sit første positive møde: ”Jeg fik et super positivt indtryk af ALDI og den store rejse samt udvikling som sker i øjeblikket. Jeg er drevet af udfordringer og successer, hvorfor jeg gerne ville være med på rejsen i ALDI, hvor jeg også kan sætte mine personlige præg”.

Mads er uddannet sociolog fra Aalborg Universitet og har en grundlæggende interesse for udvikling af mennesker og organisationsudvikling, hvormed, at arbejdet i HR-afdelingen og organisationsudviklingen i ALDI var den perfekte kombination for Mads.

Dagligdagen beskrives som travl, men på den gode måde. Mads påpeger også, at kollegaerne har en god forståelse for hans rolle som graduate samt at han er nyuddannet: ”Jeg får ikke blot en masse sparing fra mine kollegaer, men også en stor portion ansvar. Det er her, at jeg oplever de store successer, og det giver den bedste følelse, når et af mine koncepter kommer ud og lever i organisationen!”.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål vedrørende job i ALDI eller sende en forespørgsel om et samarbejde med os på hr@aldi.dk. Vi gør dog opmærksom på, at alle ansøgninger skal gennem vores rekrutteringssystem under ledige stillinger.
Vi samarbejder gerne med studerende, uddannelsesinstitutioner og private organisationer. Vi tager stilling til hver enkelt henvendelse og vender tilbage så hurtigt det er muligt.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.