1. Job hos ALDI

Job hos ALDI

ALDI medarbejdere i godt humør - karriere hos ALDI

Vores arbejdsplads

Enkel. Ansvarlig. Pålidelig. Det er ALDIs kerneværdier, som er med os i alt vi foretager os i forhold til vores kunder, men især også vores medarbejdere.

Medarbejderne er fundamentet i vores forretning. Uden medarbejdere i butikken, på lageret og på kontorerne, så er der selvsagt ingen af delene som ville fungere. Derfor arbejder vi også på højtryk for at gøre hver dag endnu bedre for alle medarbejderne – om du møder vores kunder i butikken, transporterer varerne fra lageret til butik eller om du har en af de mange kontorfunktioner.

Vi tilbyder attraktive personalegoder til alle i ALDI og vi sætter fokus på sundhed med frugtordning. Men det vigtigste er, at vi tilbyder en arbejdsplads, hvor vi er en stor familie. Det er en del af vores vinderkultur, at vi holder sammen og kæmper sammen for at skabe det bedste ALDI for dig som kollega, men også for vores kunder.

Vi vil gerne invitere dig med, når vi skuer ud i horisonten, tænker stort og former fremtidens ALDI Danmark. En forandring, som allerede er skudt i gang - og du kan være med på rejsen!  

Skab din karriere i ALDI

Du kan komme langt i ALDI, hvis du har ambitionerne. Hos os er der ikke langt fra salgsassistent eller elev til lederstillinger. Så drømmer du for eksempel om at være chef i egen butik, så kan ALDI hjælpe dig på vej. Kursen i ALDI er klar: vi skal skabe vækst i Danmark og til det har vi brug for dig, der har lyst til at hver dag bliver endnu bedre.

Du er velkommen til at skrive til os på hr@aldi.dk med de spørgsmål du end måtte have. Dog skal alle ansøgninger sendes via vores rekrutteringssystem, som du finder ved at klikke her.

 

Skal du søge job?

Vi er altid på udkig efter nye kollegaer til vores ALDI-familie. ALDI er i udvikling og det betyder, at vi altid kan bruge friske øjne og hænder til at hjælpe os mod vores mål.
Derfor vil vi også gøre det så nemt som muligt for dig at søge om et job hos os og har derfor samlet lidt information vedrørende rekrutteringsprocessen i ALDI:

Ledige stillinger hos ALDI

Ledige stillinger

Er du på jagt efter nyt job? Se vores ledige stillinger. Vi søger både talenter til vores butikker, lagre, regionale kontorer og hovedkontor.

Læs mere
ALDI medarbejdere i godt humør - karriere hos ALDI

Mød ALDIanerne

Kom ind under huden på en ALDI-medarbejder, og læs hvad der motiverer og engagerer dem til at gøre hver dag endnu bedre.

Læs mere
Følg ALDI Danmark på LinkedIn

Følg ALDI Danmark på LinkedIn

Læs om nye spændende tiltag på både personale- og butiksfronten på vores LinkedIn side ALDI Danmark.

Læs mere

Kontakt os

Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål vedrørende job i ALDI eller sende en forespørgsel om et samarbejde med os på hr@aldi.dk. Vi gør dog opmærksom på, at alle ansøgninger skal gennem vores rekrutteringssystem under ledige stillinger.
Vi samarbejder gerne med studerende, uddannelsesinstitutioner og private organisationer. Vi tager stilling til hver enkelt henvendelse og vender tilbage så hurtigt det er muligt.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.