1. Karriere
  2. Mød ALDIanerne

Mød ALDIanerne

ALDI medarbejdere i godt humør - karriere hos ALDI

Vil du være med til at skabe det nye ALDI? 

Vi er i gang med at gøre ALDI skarpere. Dag for dag.

Vi åbner nye, moderne butikker, vi udvikler vores sortiment og vi styrker vores organisation. Så uanset om du får en butik til at køre og gør kunderne glade, eller om du gør kollegaerne ude i butikkerne gode ved at finde smartere og mere enkle måder at gøre tingene på, så bliver du en vigtig del af rejsen, der skal bringe ALDI i spidsen igen. 

Det både motiverer og udvikler os at tage kampen op og udfordre de store – og det giver ekstra brændstof til rejsen, når vi hver dag tager både små og store sejre hjem. 

Her kan du møde nogle af de seje ALDIanere, der hver dag gør en forskel.

Sebastian

Simply ALDI // POWERED by Sebastian

Det er ikke mange steder, at du kan kombinere entreprenørånd og daglig udvikling med 100 års erfaring og 74.000 kollegaer i ni lande.

Mød Sebastian.

Irfan

Simply ALDI // POWERED by Irfan

Irfan har været Butikschef i ALDI i flotte 20 år. I den tid har han oplevet den store udvikling der har været med til at gøre ALDI skarpere. Med nye, moderne butikker og nye og smartere måder at arbejde på.

Senia

Simply ALDI // POWERED by Amalie

Der er dem, der gerne går forrest og finder nye løsninger på problemerne. Amalie er en af dem. Og hun har en kåring som årets elev b.la. grundet sit fokus på teampower. I dag er Amalie souschef og er til dagligt med til at præge det nye ALDI. 

Mick

Simply ALDI // POWERED by Mick

Mick er særligt motiveret af de muligheder han har for at sætte sit præg, og dermed blive en vigtig del af rejsen mod det nye ALDI.

Desuden er Mick en ambitiøs medarbejder, der har store mål for sin faglige udvikling i ALDI. Første skridt: at blive årets elev.

Vil du ligesom Mick uddanne dig i ALDI?

Vi opfandt discount – nu genopfinder vi det

Hundrede år discountbutik

Vi er en af verdens største dagligvarekæder med 74.000 medarbejdere i ni lande. Det har vi ikke opnået ved at gå i andres fodspor. ALDI opfandt discount og har skabt succesen ved konstant at arbejde for at gøre tingene enkelt. Og det er noget af det sværeste, der findes. Det kræver medarbejdere med et skarpt blik for simple løsninger på komplicerede problemer.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål vedrørende job i ALDI eller sende en forespørgsel om et samarbejde med os på hr@aldi.dk. Vi gør dog opmærksom på, at alle ansøgninger skal gennem vores rekrutteringssystem under ledige stillinger.
Vi samarbejder gerne med studerende, uddannelsesinstitutioner og private organisationer. Vi tager stilling til hver enkelt henvendelse og vender tilbage så hurtigt det er muligt.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch