1. Job hos ALDI
  2. Mød ALDIanerne

Mød ALDIanerne

ALDI medarbejdere i godt humør - karriere hos ALDI


I ALDI Danmark har vi særligt mange top-motiverede og engagerede medarbejdere, som vi er utrolig stolte af. I dagligdagen mærkes det, hvor meget ALDIanerne brænder for at gøre deres bedste samt gøre hver dag endnu bedre.

Vi fejrer altid de medarbejdere, som har sat et særligt præg på ALDI. Det kan både være nyansatte, som fra start bidrager med gåpåmod og et positivt sind samt medarbejdere, som har givet stor værdi til virksomheden i mange år. Her på siden kan du både læse om vores mange ALDIanere med forskellige jobfunktioner samt store jubilæums, hvor alle har tilfælles, at deres energi og motivation for ALDI tydeligt kommer til udtryk i deres dagligdag.

Glade ALDI-medarbejdere - karriere hos ALDI

Mød en ALDIaner

Alle ALDIanere har stor betydning for virksomheden, uanset om de arbejder på kontor, i butik eller på lager. Læs om, hvad der motiverer dem til at gøre hver dag endnu bedre.

Læs mere
ALDI's-25-års-jubilarer

Mød ALDIs jubilarer

I ALDI har vi mange medarbejdere, som har fornøjelsen af at fejre både 10, 25, 30 og 40 års jubilæum. Det fejrer vi selvfølgelig i ALDI! Læs her om nogle af vores jubilarer, som har været i virksomheden i mange år.

Læs mere

Enkel, ansvarlig, pålidelig

Traditionelle handelsværdier er grundlaget for ALDI koncernens succes. Åbenhed, ærlighed og pålidelighed karakteriserer os. Vi gør tingene enkle: enkle strukturer, effektive processer og et koncentreret tilbud i pålidelig kvalitet.

Danmarks første discountbutik – stolte traditioner fra 1913

Hundrede år discountbutik

ALDI er i forandring, men det betyder ikke, at vi lægger vores stolte oprindelige traditioner fra os. I vores modernisering af ALDI Danmark fokuserer vi stadig på det væsentligste. Vi skal have et simpelt forretningskoncept til fordel for kunder og medarbejdere. Vi bestræber os altid på at guide og opmuntre vores medarbejdere, så de er glade og stolte af at arbejde i ALDI.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål vedrørende job i ALDI eller sende en forespørgsel om et samarbejde med os på hr@aldi.dk. Vi gør dog opmærksom på, at alle ansøgninger skal gennem vores rekrutteringssystem under ledige stillinger.
Vi samarbejder gerne med studerende, uddannelsesinstitutioner og private organisationer. Vi tager stilling til hver enkelt henvendelse og vender tilbage så hurtigt det er muligt.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.