1. Karriere
  2. Job i ALDI

Job i ALDI

ALDI medarbejdere i godt humør - karriere hos ALDI

Genopfind ALDI sammen med os

Hvis du søger forudsigelighed, så er ALDI ikke stedet for dig. Rejsen mod det nye ALDI byder på store forandringer, og det er dig og dine dygtige kollegaer, der skaber dem. Hver eneste dag.

job i Aldi

En ambitiøs udfordrer med internationale muskler
Lad os bare sige det ligeud: ALDI Danmark kommer fra baghjul. Vi havde i mange år ikke været gode nok til at forny os. Det er vi i fuld gang med at lave om på med nye flotte butikker, prisvindende varer og en skarpere organisation. Og ambitionen er at udfordre de store og genopfinde discount. Det er en stor opgave, som vi går med den selvtillid og de muskler, det giver at være del af en af verdens største dagligvarekæder med 74.000 kollegaer i ni lande.

Et hold af vindere, der sætter deres aftryk på det nye ALDI
Rejsen mod det nye ALDI kræver et hold af vindere, der har viljen, evnerne og modet til at gå forrest – og som holder ved, selv når tingene bliver svære. Og at vi hver især lægger os i selen for at gøre hinanden bedre. Hvis du kan sætte et aftryk på holdet, kan du sætte et aftryk på det nye ALDI.

Udfordringer der udvikler dig
På rejsen mod det nye ALDI bygger vi vejen, mens vi kører. Det kræver, at du både er vedholdende og god til at rykke hurtigt. Og det kræver, at du kan gå forrest og kan finde nye løsninger. Til gengæld kan vi love dig, at det vil udvikle dig personligt og fagligt at tage udfordringen op sammen med os.

Ledige stillinger hos ALDI

Ledige stillinger

Søg en eller flere af vores ledige stillinger og vær med, når vi genopfinder discount. Vi lover, at det bliver udfordrende!

Læs mere
mød aldianerne

Mød ALDIanerne

Rejsen mod det nye ALDI byder på store forandringer, og det er medarbejderne i ALDI, der skaber dem. Hver eneste dag. Mød dem her

Mød ALDIanerne her
Følg ALDI Danmark på LinkedIn

Følg ALDI Danmark på LinkedIn

Følg vores udvikling og bliv inspireret til at sætte din power i spil.

Følg ALDI Danmark på LinkedIn

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch