1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag

Jobbank - Praktikant/Løntilskud til Vest Danmark

Opsummering

 • Placering: 6000 Kolding
 • Erhverv: Yderligere stillinger
Ansøg

ALDI Danmark, Region Vest, er hele tiden på jagt efter fremtidens ALDI’anere. Vi har allerede flere praktikanter og medarbejdere i løntilskud ansat – skal du være den nye? Læs mere om de forskellige muligheder og indsend dit CV og/eller din ansøgning på nedenstående link.

Siden 1977 har ALDI Danmark kunnet tilbyde gode kvalitetsvarer til discountpriser som de første i Danmark. Vi tænker stort og former fremtidens ALDI Danmark. En forandring, som allerede er skudt i gang under navnet ”Hver dag endnu bedre”.

Din hverdag

Praktikforløb/løntilskud

Vi har flere forskellige praktikmuligheder og arbejdsområder, hvor vores medarbejdere kan arbejde i butik eller på kontor. Det kan derfor være, at du:

 • Er i gang med en videregående uddannelse og vil have indblik i detailbranchen. Her kunne områderne fx være; Supply-chain,  HR, regional salgsafdeling, eller lager og logistik.
 • Er i gang med en ungdomsuddannelse eller folkeskole og gerne vil lære mere om detail samt ønsker at arbejde i en butik.
 • Vil i virksomhedspraktik og er nysgerrig på at arbejde i butik
 • Kunne være interesseret i et løntilskudsjob eller lignende

Din profil

Din indgangsvinkel til et praktikforløb eller løntilskud kan være mange. Måske har du mange års arbejdserfaring, fx i detailbranchen, eller måske er du helt ny på arbejdsmarkedet? Du kan også være under uddannelse og brænder for at holde teori op mod praksis samt opnå erhvervserfaring?

Mulighederne i ALDI er mange. Grundlæggende er det dog vigtigt, at du har en lyst til at deltage på vores rejse og bidrage til denne. Du trives i en verden, hvor tingene går hurtigt og to dage aldrig er ens.

Vores fordele

 • Du får adgang til en attraktiv ordning med rabatter på alt lige fra ny elektronik og fedt tøj til forskellige sjove events.
 • Du får adgang til frisk frugt hver gang du er på arbejde, som en del af ALDI’s frugtordning.

Kontakt

Send dit CV og/eller din ansøgning. Vi kigger jævnligt på jobbanken og vurderer kandidaterne i forhold til vores behov i virksomheden.

 

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu har vi sat gang i en bevægelse imod at blive danskernes foretrukne detailkæde. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at gøre hver dag endnu bedre. 

 

Lignende jobs

Jobbank - Praktikant/Løntilskud til Øst Danmark

Karlslunde
Deltid
Jobbank - Praktikant/Løntilskud til Øst Danmark

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.