1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag

Opsummering

 • Placering: 2620 Albertslund
 • Erhverv: IT
Ansøg

Har du en solid basisviden på netværk og it-udstyr, og vil du have hele bredden af denne viden i spil? Trives du i en dynamisk hverdag, hvor der er fart på, og hvor tingene hurtigt kan ændre sig? Så er du måske den nye IT-Supporter, der skal være med til at løfte ALDI Danmark mod nye højder!

I ALDI har vi sat gang i en udvikling. Siden vi i 1977 introducerede danskerne for discountpriser, har vi hver dag leveret kvalitetsvarer til lave priser – og mens vi fortsætter vores arbejde, tænker vi også i nye muligheder og udvikler vores koncept i takt med kundernes efterspørgsel. Så hvis du har drive og trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der både er høj fart og plads til grin – så er du måske vores nye ALDIaner!

Din hverdag

Som IT-Supporter er du med til at sikre, at vores 183 butikker altid har teknikken i orden til at give kunderne en god indkøbsoplevelse. Du bliver en del af et team, hvor I skal sikre stabil drift i vores butikker, samt assistere IT Drift afdelingen med support på hoved- og regionskontorene. Derudover kan du se frem til en hverdag, hvor dine arbejdsopgaver består af bl.a.:

 • Telefonisk IT-support ud mod vores 183 butikker samt vores regions- og hovedkontor
 • Optimering af nuværende IT-løsninger
 • Drive og definere primære og sekundære ansvarsområder, som du er ekspert inden for
 • Bistå ved projekter på tværs af ALDI og områder
 • Diverse ad hoc-opgaver på hovedkontoret
 • Det meste af din arbejdstid foregår på hovedkontoret. Der vil dog også blive besøg i butik og på regionskontorene

Din profil

For at blive en succes i denne stilling har du først og fremmest dit IT-fundament på plads. Erfaring med telefonsupport og en basisviden om computere generelt, opsætning af hardware og software er et stort plus. Har du desuden erfaring med det IT-udstyr, der skal til for at køre dagligvarebutikker effektivt – f.eks. Pc’er, switch, tynde klienter, tablets, printere, PDA'er, POS-udstyr, og IP-telefoni, vil det blive betragtet som en fordel.

På det personlige plan er du kendetegnet ved at være:

 • Struktureret, beslutningsdygtig og vedholdende – egenskaber, der medvirker til, at du når i mål med dine opgaver
 • Fokuseret i dit arbejde og sætter en ære i, at vores butikker får en god og professionel service
 • En holdspiller, der forstår at opbygge og vedligeholde et godt samarbejde med resten af IT-afdelingen, hovedkontoret og vores butikker
 • Behersker engelsk og dansk både mundtligt og skriftligt

Vores fordele

Hvis du kan se dig selv i denne stilling, vil vi glæde os til at høre fra dig! Ud over de spændende og udfordrende arbejdsopgaver kan vi tilbyde:

 • Et dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø, så du kan balancere hverdagen
 • Muligheden for at være med i en nyskabende proces om fremtidens ALDI
 • En arbejdsplads med gode karrieremuligheder i en internationalt voksende virksomhed
 • En attraktiv lønpakke med fordelagtige personalegoder
 • En afdeling fyldt med vindermentalitet og gode kollegaer, der glæder sig til at møde dig!

Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Albertslund, hvor vi er ca. 180 ALDIanere, der alle arbejder målrettet og ambitiøst på ALDIs rebranding og udvikling i Danmark. Vi er en del af en international virksomhed med over 60.000 ansatte globalt, hvoraf 2.800 ansatte er fordelt ud på vores regioner i Danmark.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Mads Stuhr Lapain på telefon +45 6037 3360. Ansøgningsfristen for jobbet er d. 01.11.2020 , men send gerne din ansøgning før, da vi løbende holder samtaler og ønsker opstart hurtigst muligt.

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Vi vil være danskernes foretrukne detailkæde, og det er en stor og ambitiøs opgave, som vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor du er i organisationen, er du med til at bidrage og gøre hver dag endnu bedre.

Lignende jobs

Teamleder IT-Support

Albertslund
Fuld tid
Teamleder IT-Support

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.