1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag

Opsummering

 • Placering: 2620 Albertslund
 • Erhverv: IT
Ansøg

Har du passion for IT og gode lederevner? Og kunne du tænke dig at drive en afdeling i fuld udvikling? Så er du måske den nye Teamleder IT-Support, der med drive, gennemslagskraft og godt lederskab er med til at forme fremtidens ALDI Danmark.

I ALDI Danmark har vi sat gang i en udvikling. Fra vi som de første i 1977 tilbød danskere discountpriser, har vi hver dag leveret kvalitetsvarer til lave priser. Det agter vi at fortsætte med, men vi vil mere end det – og vi vil gerne have dig med! Hos os får du chancen for at bidrage til en stor og spændende transformation, som skal bringe os stærkt ind i fremtidens detailhandel.

Din hverdag

Som Teamleder i vores IT-Support afdeling er din vigtigste opgave at varetage den daglige ledelse af teamet på 4-6 medarbejdere, som hverdag yder IT-Support til både butikker og vores regions- og hovedkontor. Her vil du stå i spidsen for en afdeling, hvor du skal være med til at drive, udvikle og definere afdelingens opgaver og retning, og sikre at både du og dine medarbejdere lykkes. Derudover kan du se frem til en hverdag, hvor dine arbejdsopgaver vil bestå af bl.a.:

 • Ansvarlig for at IT-Support afdelingen lykkes med at supportere organisationen gennem planlægning af arbejdstid, opgaver og ansvarsområder i teamet
 • Løbende evaluere på KPI’er, herunder f.eks. ventetid, sagshåndtering mv. og udvikle tiltag, der kan optimere afdelingens mål
 • Personaleledelse af teamet, herunder afholdelse af samtaler, hvor der følges op på KPI’er, opgaver, udvikling mv.
 • Udvikling af teamets og den enkelte medarbejders personlige og faglige kompetencer inden for afdelingens opgaver og områder
 • Indgå i et tæt samarbejde med internationale kolleger, hvor vidensdeling og samarbejde er med til at optimere IT-Support afdelinger på tværs af landegrænser
 • Løbende optimere på IT-løsninger og kompetencer i teamet samt deltage i projekter
 • Leverandørkontakt med servicepartnere, herunder månedlige statusmøder

Din profil

Vi forventer, at du:

 • Har en uddannelsesmæssig baggrund med fokus på projektledelse og/eller erhvervserfaring inden for IT-området. Lederuddannelse er en fordel, men ikke et krav
 • Har 2-3 års ledelseserfaring fra lign. stilling, større virksomhed eller inden for projektledelse
 • Trives med at opbygge og vedligeholde et godt samarbejde på tværs af organisationen, regions- og hovedkontoret samt med vores butikker,og sætte r en ære i at yde en god og professionel service
 • Er struktureret, beslutningsdygtig og går forrest og leder gennem andre
 • Har en god detaljegrad og forretningsforståelse, et imødekommende sind og et drive, der skaber vinderkultur omkring dig
 • Har veludviklede IT-kompetencer samt behersker dansk og engelsk i både skrift og tale

Vores fordele

Med denne stilling får du en enestående mulighed for at blive leder i et af Danmarks mest kendte discountbrands – og på et tidspunkt, der kræver forandringsledelse på højt plan. Du vil få indflydelse på udviklingen af ’det nye ALDI’ i Danmark og en vigtig rolle i forhold til at sikre vækst på det danske marked.

Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Albertslund, hvor vi er ca. 180 ALDIanere, der alle arbejder målrettet og ambitiøst på ALDIs rebranding og udvikling i Danmark.

Et job i ALDI Danmark kan åbne flere muligheder for dig. Vi giver dig en grundig onboarding i ALDIs forretningsgange, så du får de bedste forudsætninger for succes. Du får blandt andet adgang til ALDI Academy, hvor vi uddanner dig og udvikler dine kompetencer. Derudover er ALDI Danmark en del af en international virksomhed med over 60.000 ansatte globalt og 2.800 ansatte i Danmark – så karrieremulighederne rækker også ud over landets grænser.

Stillingen indeholder en attraktiv lønpakke, der stemmer overens med dine kvalifikationer og ansvaret i stillingen, og du får fordelagtige personalegoder.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT Director Peter Jersbøl på telefon +45 2034 3536. Ansøgningsfristen er d. 01.11.2020, men vi hører gerne fra dig før, da vi holder samtaler løbende og ønsker opstart hurtigst muligt.

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Vi vil være danskernes foretrukne detailkæde, og det er en stor og ambitiøs opgave, som vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor du er i organisationen, er du med til at gøre hver dag endnu bedre.

Lignende jobs

IT-Supporter

Albertslund
Fuld tid
IT-Supporter

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.