1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag

Category Management Praktikant

Opsummering

 • Placering: 2620 Albertslund
 • Erhverv: Category Management
Ansøg

Drømmer du om at arbejde i Category Management? Så har du mulighed for at prøve kræfter og blive en del af teamet som praktikant til forårssemesteret, hvor du skal være med til at løfte ALDI Danmark mod nye højder!

I ALDI har vi sat gang i en udvikling. Siden vi i 1977 introducerede danskerne for discountpriser, har vi hver dag leveret kvalitetsvarer til lave priser – og mens vi fortsætter vores arbejde, tænker vi også i nye muligheder og udvikler vores koncept i takt med kundernes efterspørgsel. Så hvis du har drive og trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der både er høj fart og plads til grin – så er du måske vores nye ALDIaner!

Din hverdag

Som praktikant i Category Management-teamet, bliver du tilknyttet et team i en af vores mange kategorier. Her får du arbejdsopgaver inden for kategorien, og alt afhængig af dine kompetencer og præferencer, får du løbende ansvar for dine egne projekter fra start til slut med tæt sparring til resten af teamet. Derudover kan du se frem til en hverdag med følgende arbejdsopgaver:

 • Håndtering af kvalitetsafvigelser
 • Konkurrentanalyser herunder pristjek
 • Kontrakter og tendere
 • Kampagneopfølgning
 • Analyser af sortiment, sæson og løbende tiltag
 • Løbende ad hoc analyser og opgaver

 

I praktikforløbet kan du se frem til et forløb midt i en spændende tid for ALDI, hvor du kan bringe din teoretiske viden i spil og være med til at skabe endnu bedre arbejdsprocesser. Praktikperioden er på 4-6 måneder og løber fra 1. februar 2021 til og med 30. juni 2021 eller efter anden aftale.

Din profil

Vi forestiller os, at du:

 • Er kandidatstuderende på en relevant kommerciel uddannelse eller i gang med en professionsbachelor, markedsføringsøkonom eller lign. Erfaring fra detailbranchen er en fordel, men ikke et krav
 • Er struktureret, detaljeorienteret og formår at bevare overblikket og prioritere opgaver i en travl hverdag
 • Har vindermentalitet, kan lide at blive udfordret og tage ansvar og trives med at arbejde i en virksomhed i forandring
 • Er imødekommende af sind, initiativrig og nysgerrig
 • Har veludviklede IT-kompetencer samt behersker dansk og engelsk i både skrift og tale

Vores fordele

Hvis du kan se dig selv komme i praktik hos os, vil vi glæde os til at høre fra dig! Ud over de spændende og udfordrende arbejdsopgaver kan vi tilbyde:

 • Muligheden for at være med i en nyskabende proces om fremtidens ALDI
 • En arbejdsplads med gode karrieremuligheder i en internationalt voksende virksomhed
 • En afdeling fyldt med vindermentalitet og gode kollegaer, der glæder sig til at møde dig!

Der er tale om ulønnet praktik, men som påskønnelse af det arbejde, du udfører, er der mulighed for at få en erkendtlighed ved siden af din SU i overensstemmelse med betingelserne på området. Dette aftales nærmere, når vi udarbejder praktikaftalen.

Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Albertslund, hvor vi er ca. 180 ALDIanere, der alle arbejder målrettet og ambitiøst på ALDIs rebranding og udvikling i Danmark.  Vi er en del af en international virksomhed med over 60.000 ansatte globalt, hvoraf 2.800 ansatte er fordelt ud på vores regioner i Danmark. Efter endt praktikforløb kan vi sikre dig et solidt kendskab til både ALDI og tale om dine muligheder for at gøre karriere hos os.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kristoffer Rhode på kristoffer.rohde@aldi.dk. Ansøgningsfristen er d. 15.11.2020 , men send gerne din ansøgning før, da vi løbende holder samtaler og ønsker opstart hurtigst muligt.

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Vi vil være danskernes foretrukne detailkæde, og det er en stor og ambitiøs opgave, som vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor du er i organisationen, er du med til at bidrage og gøre hver dag endnu bedre.

Lignende jobs

Category buyer - barselsvikariat

Albertslund
Fuld tid
Category buyer - barselsvikariat

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.