1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag

Corporate Social Responsibility Praktikant

Opsummering

 • Placering: 2620 Albertslund
 • Erhverv: CSR - Corporate Social Responsibility
Ansøg

Drømmer du om at arbejde med CSR? Så har du mulighed for at prøve kræfter og blive en del af teamet som praktikant til forårssemesteret, hvor du skal være med til at løfte ALDI Danmark mod nye højder!

 

I ALDI har vi sat gang i en udvikling. Siden vi i 1977 introducerede danskerne for discountpriser, har vi hver dag leveret kvalitetsvarer til lave priser – og mens vi fortsætter vores arbejde, tænker vi også i nye muligheder og udvikler vores koncept i takt med kundernes efterspørgsel. Så hvis du har drive og trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der både er høj fart og plads til grin – så er du måske vores nye ALDIaner!

Din hverdag

Som praktikant i CSR-teamet, vil du komme til at lære mere om en lang række forskellige emner og problemstillinger, der er i dagligvarehandlen. Det kan være alt fra certificerede råvarer til klimaspørgsmål og sociale krav til fabrikker, der producerer for os.

 

Dine primære opgaver vil i første omgang være at hjælpe med vores CSR-rapportering. Vi leverer en gang årligt data til en international bæredygtighedsrapport, og derudover skriver vi vores egen danske redegørelse for samfundsansvar. Dine opgaver vil være at indsamle data i samarbejde med vores kollegaer og leverandører samt at hjælpe med udarbejdelsen af den danske redegørelse. Det kan f.eks. være tekstproduktion, plan for grafik og plan for kommunikation.

 

Herudover vil du komme til at løse en række andre opgaver af forskellig karakter og størrelse alt afhængig af dine kompetencer og præferencer. Du får løbende ansvar for dine egne opgaver fra start til slut med tæt sparring med resten af teamet. Du vil komme til at samarbejde med mange forskellige afdelinger, f.eks. vores marketing- og kommunikationsafdeling og hele kategoriteamet, som CSR-afdelingen er en del af.

 

I praktikforløbet kan du se frem til et forløb midt i en spændende tid for ALDI, hvor du kan bringe din teoretiske viden i spil og få erfaring med at være på en arbejdsplads i rivende udvikling, samtidig med at du arbejder med noget så relevant som dagligvarer til danskerne. Praktikperioden er på 4-6 måneder alt efter hvordan det passer med dine studier. Vi vil gerne have du starter i januar 2021 til og med 30. juni 2021 eller efter anden aftale.

Din profil

Vi forestiller os, at du:

 • Er kandidatstuderende på en relevant videregående uddannelse.
 • Har interesse i CSR og de relaterede problemstillinger.
 • Er skarp på kommunikation og formidling.
 • Er struktureret, detaljeorienteret og formår at bevare overblikket og prioritere opgaver i en travl hverdag.
 • Kan lide at blive udfordret og tage ansvar og trives med at arbejde i en virksomhed i forandring.
 • Er imødekommende af sind, initiativrig og nysgerrig.
 • Har veludviklede IT-kompetencer samt behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vores fordele

Hvis du kan se dig selv komme i praktik hos os, vil vi glæde os til at høre fra dig! Ud over de spændende og udfordrende arbejdsopgaver kan vi tilbyde:

 • Praktisk erfaring med en lang række CSR relaterede problemstillinger
 • Muligheden for at være med i en nyskabende proces om fremtidens ALDI
 • En afdeling fyldt med gode kollegaer, der glæder sig til at møde dig!

 

Der er tale om ulønnet praktik, i en fuldtidsstilling. Som påskønnelse af det arbejde, du udfører, er der mulighed for at få en erkendtlighed ved siden af din SU i overensstemmelse med betingelserne på området. Der vil desuden være mulighed for udarbejde praktikopgave i arbejdstiden. Dette aftales nærmere, når vi udarbejder praktikaftalen.

 

Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Albertslund, hvor vi er ca. 180 ALDIanere, der alle arbejder målrettet og ambitiøst på ALDIs rebranding og udvikling i Danmark. Vi er en del af en international virksomhed med over 60.000 ansatte globalt, hvoraf 2.800 ansatte er fordelt ud på vores regioner i Danmark.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Katrine Milman på katrine.milman@aldi.dk.

Ansøgningsfristen for jobbet er d. 13.12.2020 . Søg nu, da vi afholder samtaler løbende.

 

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu har vi sat gang i en bevægelse imod at blive danskernes foretrukne detailkæde. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at gøre hver dag endnu bedre. 

Lignende jobs

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.