1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag

Opsummering

 • Placering: 6000 Kolding
 • Erhverv: Salg
Ansøg

Trives du i rollen som serviceminded blæksprutte? Så er du måske den nye Piccoline vi søger i Aldi til region vest, i Kolding.

I ALDI har vi sat gang i en udvikling. Siden vi i 1977 introducerede danskerne for discountpriser, har vi hver dag leveret kvalitetsvarer til lave priser – og mens vi fortsætter vores arbejde, tænker vi også i nye muligheder og udvikler vores koncept i takt med kundernes efterspørgsel. Så hvis du har drive og trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der både er høj fart og plads til grin – så er du måske vores nye ALDIaner!

Din hverdag

Som Piccoline vil du have din daglig gang på vores Regions kontor i Kolding, hvor du er ansvarlig for at sikre at medarbejderne ude i butikkerne har de nødvendige midler til at få tingene til at fungere i hverdagen.

Eksempler på arbejdsopgaver:

 • Bestilling og forsendelse af kontorartikler til butikkerne
 • Bestilling og forsendelse af arbejdstøj til medarbejderne i butikkerne
 • Oprydning samt opfyldning på kontor og mødelokaler
 • Generelle administrative opgaver

Opgaverne vil være mangeartede og veksle mellem faste rutiner og ad-hoc opgaver, hvor du samarbejder med salg, administrationen og HR.

Din profil

Vi forestiller os, at du:

 • Er fyldt 16 år og er under 18 år
 • Kan arbejde 4 timer om ugen
 • Er udadvendt, serviceminded og har et godt humør
 • Kan lide at arbejde selvstændigt

Vi tilbyder:

Et deltidsjob på 4 timer om ugen fordelt på 1-2 dage, mandag til fredag. Du bliver tilknyttet vores Regionskontor Vest, i Kolding, hvor vi er ca. 150 ALDIanere, der alle arbejder målrettet og ambitiøst på ALDIs rebranding og udvikling i Danmark. Vi er en del af en international virksomhed med over 60.000 ansatte globalt, hvoraf 2.800 ansatte er fordelt ud på vores to regioner Vest og Øst i Danmark.

Vores fordele

 • Du får adgang til en attraktiv ordning med rabatter på alt lige fra ny elektronik og flot tøj til forskellige sjove events.

 • Du får adgang til frisk frugt hver gang du er på arbejde, som en del af ALDI’s frugtordning.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Olesen, Administrationschef i Region Vest, på mail: Morten.olesen@aldi.dk eller Fjolla Xhemaili, Salgssekretær på telefon 75566600. Vi holder løbende samtaler, da vi ønsker opstart hurtigst muligt.  

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu har vi sat gang i en bevægelse imod at blive danskernes foretrukne detailkæde. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at gøre hver dag endnu bedre. 

 

Lignende jobs

1. assistent

Hvidovre
Deltid
1. assistent

1. assistent

Vejen
Deltid
1. assistent

1. Assistent

Give
Deltid
1. Assistent

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.