1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag

Online/SoMe Manager - barselsvikariat

Opsummering

 • Placering: 2620 Albertslund
 • Erhverv: Marketing og kommunikation
Ansøg

ALDI søger en dedikeret Social Media & Online manager, som har lyst til at blive en del af vores dygtige og engagerede marketingteam på 11 m/k.

 

ALDI har en lang historie bag sig på det danske marked. I maj 2019 kickstartede vi en stor revitaliseringskampagne rettet mod forbrugeren, som har til formål at repositionere og re-brande ALDI og gøre os relevante for den danske dagligvareforbruger med alt hvad det indebærer. Vi oplever en stigende interesse for vores brand og vores varer, og det betyder, at vi konstant har gang i nye og spændende tiltag, der skal øge ALDI’s synlighed og tilstedeværelse i forbrugernes bevidsthed på alle digitale platforme og på SoMe i særdeleshed.

Din hverdag

Vores nye SoMe & Onlinemanager vil være ansvarlig for retningen og effektueringen af vores SoMe strategi i samarbejde med vores mediebureau. Personen vil desuden være tovholder og igangsætter på alle vores øvrige onlineindsatser – fra udarbejdelse af spændende indhold til hjemmesiden, jævnlig opdatering og vedligeholdelse af ugens tilbud, eksekvering og planlægning af marketing kampagner, email-marketingindsatser og ugentlige onlineannonceringer/SEO-optimering.

Som SoMe/online manager vil du arbejde tæt sammen med dit team bestående af 3 dygtige medmedarbejdere samt vores eksterne bureauer. Du skal forstå og formidle den overordnede strategi, være i stand til at håndtere og motivere dit team og sikre en solid udførelse af ovenstående initiativer på tværs af vores online kanaler.

Din profil

Vi forventer at…


• Du har praktisk erfaring med digital branding, marketing og kommunikation
• Du har minimum tre års erfaring med planlægning og udførelse af strategisk marketingindsats på digitale medier og SoMe
• Du er initiativrig, kreativ, strategisk tænkende og struktureret
• Du formår at sikre, at alle indsatser og kreative inputs er konsistente og sker i overensstemmelse med ALDI’s brandstrategi og forretningsplan
• Du har ledelseserfaring
• Du har en relevant uddannelse inden for digital kommunikation
• Er i stand til at gribe bolde og arbejde under pres i et fornuftigt tempo

Vores fordele

 • Du får muligheden for at påvirke ALDI's fremgang på markedet.
 • Du får adgang til en attraktiv ordning med rabatter på alt lige fra ny elektronik og flot tøj til forskellige sjove events.
 • Du får adgang til frisk frugt hver gang du er på arbejde, som en del af ALDI’s frugtordning.

Kontakt

Stillingen er et fuldtidsbarselsvikariat på ca.12 måneder og er lokaliseret i Albertslund. Du vil referere til Marketingchef Carsten Kure.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Carsten Kure på telefon 60406794.

Ansøgningsfristen for jobbet er d. 12/12/2019. Søg nu, da vi afholder samtaler løbende og ønsker tiltrædelse hurtigst muligt.

 

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu har vi sat gang i en bevægelse imod at blive danskernes foretrukne detailkæde. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at gøre hver dag endnu bedre.

 

 

Lignende jobs

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.