1. Karriere
 2. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag

Category Buyer - barselsvikariat

Opsummering

 • Placering: 2620 Albertslund
 • Erhverv: Category Management
Ansøg

Er du en resultatorienteret og analytisk stærk Category Buyer? Og vil du være med på vores forandringsrejse og blive en del af en stor international virksomhed? Så har du nu mulighed for at blive en del af ALDI Danmarks Category Management Team på hovedkontoret i Albertslund.

I ALDI har vi sat gang i en udvikling. Siden vi i 1977 introducerede danskerne for discountpriser, har vi hver dag leveret kvalitetsvarer til lave priser – og mens vi fortsætter vores arbejde, tænker vi også i nye muligheder og udvikler vores koncept i takt med kundernes efterspørgsel. Så hvis du har drive og trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der både er høj fart og plads til grin – så er du måske vores nye ALDIaner!

Din hverdag

Som Category Buyer i drikkevareteamet, er din fornemmeste opgave at varetage indkøbsprocessen. Her er du ansvarlig for indkøb af varer til kategorien, der sker både lokalt og i samarbejde med ALDI Nord gruppen. Du har medansvar for udvikling af kategoristrategien og bliver en del af et team, der består af en kategoriassistent og en kategorichef, som du refererer ind til. Derudover kan du se frem til en hverdag med følgende arbejdsopgaver:

 • Sortimentsudvikling, kampagneplanlægning og leverandørforhandling inden for egen kategori
 • Prissætte egen kategori inden for ALDIs politikker
 • Leverandørudvikling samt kommunikation med både leverandører og interne stakeholders omkring optimering af forretningen
 • Deltage i udarbejdelse af KPI’er som salg, indtjening og destruktion i kategorien
 • Analyse af salgsdata og markedsanalyser
 • Spotte trends og iværksætte tiltag, der forbedrer performance og kundeoplevelser
 • Udvikle varer og koncepter i egne mærker eller sammen med leverandører.

Din profil

Vi forestiller os, at du:

 • har en bachelor, merkantiluddannelse svarende til bachelorniveau, HD eller anden kommerciel uddannelse. Det er en fordel, hvis du har et par års erfaring inden for FMCG, kategoriarbejde eller detailhandel.
 • besidder en høj eksekveringsgrad, gode kommunikationsevner og en god gennemslagskraft, der bl.a. giver dig fordele ved forhandlinger.
 • er forretnings- og samarbejdsorienteret samt forstår sammenhængene mellem de forskellige stakeholders i værdikæden og på tværs af organisationen.
 • er analytisk stærk, vedholdende og har et drive, der skaber vinderkultur og resultater omkring dig.
 • er fortrolig med office-pakken (særligt excel) samt både taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Vores fordele

Hvis du kan se dig selv i denne stilling, vil vi glæde os til at høre fra dig! Ud over de spændende og udfordrende arbejdsopgaver kan vi tilbyde:

 • et dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø, så du kan balancere hverdagen.
 • muligheden for at være med i en nyskabende proces om fremtidens ALDI.
 • en arbejdsplads med gode karrieremuligheder i en internationalt voksende virksomhed.
 • en attraktiv lønpakke med fordelagtige personalegoder.
 • en afdeling fyldt med vindermentalitet og gode kollegaer, der glæder sig til at møde dig!

Stillingen er et barselsvikariat, der løber indtil februar 2022.

Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Albertslund, hvor vi er ca. 180 ALDIanere, der alle arbejder målrettet og ambitiøst på ALDIs rebranding og udvikling i Danmark. Vi er en del af en international virksomhed med over 60.000 ansatte globalt, hvoraf 2.800 ansatte er fordelt ud på vores regioner i Danmark.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Dennis Mathorne på telefon 60 23 05 27.

Ansøgningsfristen for jobbet er d. 02.03.2021. Søg nu, da vi afholder samtaler løbende.

 

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu har vi sat gang i en bevægelse imod at blive danskernes foretrukne detailkæde. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at gøre hver dag endnu bedre. 

Lignende jobs

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.