1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag
Job-Details – ALDI Nord

Director Category Snacking, Pantry & Breakfast

Opsummering

 • Placering: 2620 Albertslund
 • Erhverv: Category Management
Ansøg

Er du en stærk købmand med kundernes behov for øje?

Brænder du for at gøre en forskel og arbejde sammen med ligesindede med den største forandring i Dansk Detailhandel de sidste mange år?

Så er du måske den nye Director Category der skal være med til at løfte ALDI Danmark mod nye højder!

I ALDI har vi sat gang i en udvikling. Siden vi i 1977 introducerede danskerne for discountpriser, har vi hver dag leveret kvalitetsvarer til lave priser – og mens vi fortsætter vores arbejde, tænker vi også i nye muligheder og udvikler vores koncept i takt med kundernes efterspørgsel. Så hvis du har drive og trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor der både er høj fart og plads til grin – så er du måske vores nye ALDIaner!

Din hverdag

I rollen som Director Category har du ansvaret for dit eget team og dine egne kategorier. Dette indebærer ansvaret for driften, den rette produktportefølje og udarbejdelse af en implementerbar kategoriplan. Rollen indeholder lederansvar, da teamet består af 2 Category Managers og 1 Category Assistant. Du vil indgå i et tværfagligt samarbejde med øvrige Directors og derudover have et tæt samarbejde med interne stakeholders, såsom Sales Operational Support, Sales, Promo Management, CM Support & Operations, Space Management, MarCom, ALDI international etc. Derudover vil du i høj grad have berøring med eksterne leverandører. Din hverdag vil bl.a. indebære arbejdsopgaver såsom:

 • Drive en profitabel drift for kategorien, herunder udvælgelse af rette produktsortiment inden for både Private Label & Brands
 • Daglig ledelse af medarbejdere tilknyttet kategorien, herunder sparring og udvikling
 • Udvikle og implementere kategoriplanen
 • Løbende optimere vores Private Label og Brand-strategi gennem sourcing, forhandlinger, emballageudvikling samt Pack- & Prisstrategi
 • Løbende analysere på KPI’er, lave datavedligeholdelse og spotte trends
 • Have ansvaret for eksekvering af kontrakter ift. Kampagne og sortiment
 • Deltage i interne møder, herunder relevante salgsmøder i regionerne samt deltage på relevante messer

Din profil

Vi forestiller os, at du:

 • Er uddannet M.Sc. eller B.Sc. inden for business administration eller tilsvarende uddannelse med fokus på Indkøb, merkantil eller lign.
 • Har 3-5 års erfaring i lign. Stilling og med ledelse. Det er en fordel, hvis du har erfaring med kategorien, FMCG eller retail generelt
 • Har ledererfaring, gode kommunikationsevner og en god forretningsforståelse, der bl.a. giver dig fordele ved forhandlinger
 • Er gennemslagskraftig, vedholdende og har et drive, der skaber vinderkultur og resultater omkring dig
 • Er resultatorienteret, struktureret og har en god ordenssans
 • Trives i et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du bevarer overblikket og kontrollen i pressede situationer
 • Er flydende i dansk og kan begå dig på engelsk i både tale og skrift. Tysk er en fordel men ikke et krav

Vores fordele

Med denne stilling får du en enestående mulighed for at blive leder i et af Danmarks mest kendte discountbrands – og på et tidspunkt, der kræver forandringsledelse på højt plan. Du vil få indflydelse på udviklingen af ’det nye ALDI’ i Danmark og en vigtig rolle i forhold til at sikre vækst på det danske marked.

Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Albertslund, hvor vi er ca. 160 ALDIanere, der alle arbejder målrettet og ambitiøst på ALDIs rebranding og udvikling i Danmark.

Et job i ALDI Danmark kan åbne flere muligheder for dig. Vi giver dig en grundig onboarding i ALDIs forretningsgange, så du får de bedste forudsætninger for succes. Du får blandt andet adgang til ALDI Academy, hvor vi uddanner dig og udvikler dine kompetencer. Derudover er ALDI Danmark en del af en international virksomhed med over 60.000 ansatte globalt og 2.800 ansatte i Danmark – så karrieremulighederne rækker også ud over landets grænser.

Stillingen indeholder en attraktiv lønpakke, der stemmer overens med dine kvalifikationer og ansvaret i stillingen, og du får fordelagtige personalegoder. 

Kontakt

Der er dem, der føler sig trygge ved at følge med de andre. Og så er der dem, der hellere vil gå forrest og finde bedre måder at gøre tingene på. Hvis du hører til den sidste gruppe, så vil du passe godt ind på det vinderhold, der lige nu skaber det nye ALDI. Vil du være med til at genopfinde discount sammen med 74.000 kollegaer i ni lande? Så vil vi elske at have dig med på holdet.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Business Unit Director Category Management Kristoffer Rohde på telefon 21 36 68 11. Ansøgningsfristen er d. 18.05.2021 , men vi hører gerne fra dig før, da vi holder samtaler løbende og ønsker opstart hurtigst muligt.

Lignende jobs

Piccolo/Piccoline/ungarbejder

Albertslund
Deltid
Piccolo/Piccoline/ungarbejder

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.