1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag

HR Business Partner for Supply Chain

Opsummering

 • Placering: 2620 Albertslund
 • Erhverv: Human Resources
Ansøg

Vil du være med til at bygge det nye ALDI? Vi er på en udfordrende rejse mod et nyt og endnu bedre ALDI. Mod nye butikker, endnu bedre varer og nye, smartere måder at gøre tingene på. Hvis du har evnerne og modet til at sætte dit aftryk på vores rejse, så kan vi til gengæld love dig enestående udfordringer, der vil udvikle dig mere og hurtigere end noget andet sted.

Din hverdag

I den nyoprettede rolle som HR Business Partner for Supply Chain får du reference til Director, Organisational Structures & People Acquisition og får 6 dygtige kollegaer, der arbejder med både udvikling af HR koncepter for bl.a. trivsel og employer branding samt HR partnering.

Du får et todelt ansvar i rollen, hvor det ene er ansvaret for at udvikle og drive HR partnerrollen for vores Supply Chain organisation, hvor vores tre logistikcentre udgør en betragtelig del. Derudover vil du få ansvaret for at sikre proaktiv support til vores retail område på særligt kritiske og udfordrende rekrutteringer.

Rollen byder på mange forskellige typer HR-opgaver både operationelt og udviklingsmæssigt. Dine arbejdsopgaver vil bestå af bl.a.:

 • Support og rådgivning af ledere i HR-relaterede forhold med stort fokus på 3F overenskomsten
 • Udføre strategisk HR som en tæt sparringspartner for vores Managing Director, Supply Chain og dennes ledergruppe via procesudvikling og kommunikation
 • Facilitere workshops for både ledere og medarbejdere hvor en fokuseret opfølgning på vores trivselsmåling og diversitetsagenda ligger højt på vores dagsorden
 • Drive HR-opgaver inden for bl.a. rekruttering, onboarding og talent management
 • Arbejde strategisk med ekstern kandidat pipeline opbygning for retail organisationen.

Din profil

Hvis du er vild med udfordringer, så er vi vilde med dig! Det er ikke nemt at genopfinde discount og det kræver, at du ikke giver op, når løsningen ikke ligger lige for.

Vi forestiller os, at du:

 • har en kandidatuddannelse evt. med fokus på HR og din første erfaring som HR partner i en større virksomhed.
 • har erfaring med 3F overenskomsten.
 • besidder en god forretningsforståelse.
 • drives af resultater, har gennemslagskraft og en hands-on tilgang, der spreder energi og vindermentalitet omkring dig.
 • kan kommunikere på alle niveauer, er selvstændig og har en analytisk samt metodisk tilgang til problemløsning.
 • har veludviklede IT-kompetencer samt behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.
 • har fleksibiliteten til at være ude hos lederne i din del af organisationen så forvent ugentlige rejsedage – vi har logistikcentre fordelt i Haverslev, Kolding og Karlslunde. Derfor er det muligt at være bosiddende enten omkring Kolding området eller i Københavnsområdet.

Det er en fordel, men ikke krav, hvis du har erfaring som researcher.

Vores fordele

Hvis du kan se dig selv i denne stilling, vil vi glæde os til at høre fra dig! Ud over de spændende og udfordrende arbejdsopgaver kan vi tilbyde:

 • Muligheden for at sætte dit præg fremtidens ALDI
 • Et dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø, så du kan balancere hverdagen
 • Grundig onboarding med fokus på ALDI’s forretningsgange
 • En arbejdsplads med gode karrieremuligheder i en internationalt voksende virksomhed – så dine muligheder rækker ud over landets grænser
 • En afdeling fyldt med vindermentalitet og gode kollegaer, der glæder sig til at møde dig!

Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Albertslund, hvor vi er ca. 200 ALDIanere, der alle arbejder målrettet og ambitiøst på ALDIs rebranding og udvikling i Danmark.

Kontakt

Der er dem, der føler sig trygge ved at følge med de andre. Og så er der dem, der hellere vil gå forrest og finde bedre måder at gøre tingene på. Hvis du hører til den sidste gruppe, så vil du passe godt ind på det vinderhold, der lige nu skaber det nye ALDI. Vil du være med til at genopfinde discount sammen med 74.000 kollegaer i ni lande? Så vil vi elske at have dig med på holdet.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Director, Organisational Structures & People Acquisition  Lili Kristensen på telefon 22 11 64 97. Ansøgningsfristen er d. 27.06.2021 , men vi hører gerne fra dig før, da vi holder samtaler løbende og ønsker opstart hurtigst muligt.

Lignende jobs

Arbejdsmiljøleder i ALDI Danmark

Albertslund
Fuld tid
Arbejdsmiljøleder i ALDI Danmark

HR Analyst

Albertslund
Fuld tid
HR Analyst

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.