1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag
Job-Details – ALDI Nord

Distrikschef - Sønderjylland

Opsummering

 • Placering: 6000 Kolding
 • Erhverv: Salg
 • Arbejdstid: Fuld tid
Ansøg

Vil du være med at til at genrejse ALDI og genopfinde discount i virksomheden, der opfandt det?

Vi leder efter en dygtig leder, som tør at gå forrest og vil sætte sit præg på det nye ALDI. Det er ikke alle, der har det, der skal til for at passe ind i ALDI. Du skal kunne sætte hak ved vilje, vedholdenhed og vindermentalitet.

Du kommer til at stå i spidsen for et hold, hvor alle på teamet har en vigtig rolle i at skabe det nye ALDI. Du viser vejen, når du står i spidsen for dit eget distrikt af ALDI-butikker i Sønderjylland.

Din hverdag

Som distriktschef har du det overordnede ansvar for dine ALDI-butikker. Med dig i førersædet kommer dine butikker godt i mål med salgsbudgetterne og viser flotte nøgletal. Du bliver også sparreringspartner for butikscheferne, som du vejleder og træner, så de bliver de bedste ledere for deres medarbejdere.

Til dagligt er det ude i dine butikker, man oftest finder dig. Det er nemlig her, du kan sikre, at dine medarbejdere udvikler sig og er motiverede, og at butikkerne altid er i topform.

Derudover har du opgaver såsom at:

 • sætte kunderne i centrum i alt hvad du foretager dig
 • gennemgå resultater og nøgletal for butikkens salg
 • lede og samarbejde med butikscheferne i distriktet
 • afholde og følge op på træning af medarbejderne i butikken for at sikre, at alle medarbejdere er forberedte og klar til at give den bedste kundeoplevelse
 • sørge for, at butikkerne overholder ALDIs butikskoncepter
 • sikre et optimalt vareflow på lager og ude i butikken, så vi altid følger med efterspørgslen.

Din profil

Det er særligt din evne til at coache og lede dine medarbejderne, der gør dig til en succes, og du vælger altid god vejledning og sparring over den røde kuglepen. Og så har du lyst til at være leder i en virksomhed, hvor der sker en masse forandringer, som du er med til at implementere.

Vi ser to veje ind til denne stilling:

 • Du kan have dine lederegenskaber fra en tidligere stilling som butiks- eller distriktschef og gerne fra detailbranchen.
 • Du kan komme med en akademisk uddannelsesbaggrund og har lyst til at bruge dit første år på at blive trænet i ALDIs forretning og butiksdrift for efterfølgende at stå på egne ben.

Vores fordele

Du får en enestående mulighed for at blive leder for et af Danmarks mest kendte discountbrands på et skelsættende tidspunkt, og du lærer en masse om forandringsledelse.

Når du først får foden indenfor hos ALDI Danmark, så åbner der sig en verden af muligheder. Du får bl.a. adgang til ALDI Academy, hvor vi uddanner dig og udvikler dine kompetencer. Du bliver en del af internationale muligheder, når du bliver en del af rejsen mod det nye ALDI.

Derudover følger der både en firmabetalt bil og masser af fede personalerabatter.

Kontakt

Der er dem, der føler sig trygge ved at følge med de andre. Og så er der dem, der hellere vil gå forrest og finde bedre måder at gøre tingene på. Hvis du hører til den sidste gruppe, så vil du passe godt ind på det vinderhold, der lige nu skaber det nye ALDI. Vil du være med til at genopfinde discount sammen med 74.000 kollegaer i ni lande? Så vil vi elske at have dig med på holdet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte

HR Consultant, Rikke Dahl

Dahl på mail: Rikke.dahl@aldi.dk eller på telefon 60 40 10 16. Ansøgningsfristen på jobbet er d. 25.07.21.

 

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu har vi sat gang i en bevægelse imod at blive danskernes foretrukne detailkæde. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at gøre hver dag endnu bedre.  

Lignende jobs

1. Assistent - Skanderborg 5 timer

Skanderborg
Deltid
1. Assistent - Skanderborg 5 timer

1. Assistent Århus N

Århus N
Deltid
1. Assistent Århus N

1 Assistent - Rødovre, 30 timer

Rødovre
Deltid
1 Assistent - Rødovre, 30 timer

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.