1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag
Job-Details – ALDI Nord

Kørselsplanlægger - Karlslunde

Opsummering

 • Placering: 2690 Karlslunde
 • Erhverv: Supply Chain
 • Arbejdstid: Fuld tid
Ansøg

Er du selvstændig, serviceminded og ansvarsbevidst? så er det måske dig vi står og mangler på holdet i vores kørselsafdeling i Karlslunde. Du vil få en central rolle i at sikre, at vores butikker altid har friske varer på hylderne.

Du kender helt sikkert ALDI Danmark. Vi var nemlig Danmarks første discountkæde. Fra vores distributionscentre kører vores flåde af lastbiler hver dag ud til landets ALDI-butikker med friske forsyninger. Nu leder vi efter dig, som vores nye kørselsvejleder til vores centrallager i Karlslunde.

Din hverdag

Som vores nye kørselsplanlægger vil du have to forskellige roller, hvor du den ene uge vil være primært på gulvet – ranken og området for returemballage, mens den anden uge vil være kørselsafvikling.

Du vil få ansvaret for at planlægge kørslerne til butikkerne, således at ruterne er så effektive som muligt. Ud over at planlægge ruterne, så sørger du også for, at vores chauffører får de nødvendige information omkring den forestående rute.

Du kommer til at være en del af et team, som skal sikre den daglige planlægning og leverancer til vores butikker på Sjælland, Lolland og Falster.

Udover kørselsplanlægning og klargøring, vil du løbende have kontakt med butikkerne, hvor du svarer på spørgsmål og laver opfølgning på deres henvendelser.

Du vil komme til løbende at lave registreringer af de kørte ture og opfølgning, således at vi kan samle statistikker på vores kørselsperformance.

 

Du vil indgå i en fast arbejdsplan, hvor du i den ene uge arbejder søndag til torsdag og den næste uge arbejder mandag til fredag.

Søndag                       kl. 14.00 til 21.30

Mandag til torsdag       kl. 14.00 til 21.30

Mandag til torsdag       kl. 10.00 til 17.30

Fredag                         kl. 14.00 til 21.00

Der kan forekomme overarbejde samt arbejde på helligdage.

Din profil

 • Du har erfaring med at arbejde på PC og arbejder struktureret.
 • Du kan holde hoved koldt, selvom chaufførerne står og tripper.
 • Du har lidt erfaring med logistik og gerne en ide om hvor de forskellige byer er placeret på Sjælland, Lolland og Falster.

 • Du har CE-kort eller truckkort er det en fordel, men ikke et krav.

Vores fordele

Hos ALDI Danmark ejer vi selv vores flåde af lastbiler, og derfor kan vi garantere, at du får ordentlige forhold, som følger vores overenskomst. Det betyder, at du:

 • får en god løn og tillæg for ekstra timer
 • bliver tilmeldt både vores pensionsordning og sygeforsikring.
 • Daglig frisk frugt som en del af vores frugtordning

Derudover bliver du en del af ALDI-familien, og vi tilbyder masser af eksklusive personalegoder og rabatter.

Du kommer også ind på et spændende tidspunkt, hvor vi udvikler ALDI Danmark og sammen gør hver dag endnu bedre. For dig som chauffør betyder det, at vi hele tiden kigger på, hvordan vi kan gøre din hverdag lettere og mere effektiv.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Niels Knigaard på telefon 60 23 05 10.

Stilling er aflønnet som chauffør på overenskomst med 3F og Dansk Erhverv.

 

Ansøgningsfristen for jobbet er d. 01.08.2021 . Søg nu, da vi afholder samtaler løbende.

 

 

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu har vi sat gang i en bevægelse imod at blive danskernes foretrukne detailkæde. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at gøre hver dag endnu bedre. 

 

Lignende jobs

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.