1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag

Opsummering

 • Placering: 2620 Albertslund
 • Erhverv: IT
 • Arbejdstid: Fuld tid
Ansøg

Vil du være med til at bygge det nye ALDI? Vi er på en udfordrende rejse mod et nyt og endnu bedre ALDI. Mod nye butikker, endnu bedre varer og nye, smartere måder at gøre tingene på. Hvis du har evnerne og modet til at sætte dit aftryk på vores rejse, så kan vi til gengæld love dig enestående udfordringer, der vil udvikle dig mere og hurtigere end noget andet sted.

Din hverdag

Som IT-specialist i en ny rolle bliver du ansvarlig for dit eget område/applikation, hvor to dage sjældent er ens. Du bliver en del af et stærkt IT-team der er under en ny og spændende forandring. Vores team er en del af IT, som er organiseret under Services og samarbejder tæt med international IT. IT varetager driften af ALDI’s forretningskritiske IT-systemer, har fuld fokus på IT-sikkerhed samt kontinuerlig udvikling af vores IT-infrastruktur, både software og hardware. Du bliver del af en professionel IT-afdeling, hvor kompetencer, udvikling og medbestemmelse er nøgleord og du kan se frem til en hverdag med følgende arbejdsopgaver:

 • Ejer af din egen applikation/applikationer som eksempel Citrix eller AD
 • Sikre en stabil platform, hvori du kan udvikle, vedligeholde og optimere dit arbejde med applikationen
 • Sørger for at samle information vedrørende nye projekter fra vores nationale IT og sammenholde det med information fra internationalt IT – herunder afstemme vores behov og krav
 • Opdatering og udvikling af eksisterende programmer samt deltage i proces arbejde ved implementering af ny software
 • Vedligeholde dokumentation og udarbejde guides til virksomhedens brugere.

Din profil

Hvis du er vild med udfordringer, så er vi vilde med dig! Det er ikke nemt at genopfinde discount og det kræver, at du ikke giver op, når løsningen ikke ligger lige for.

For at kunne varetage stillingen succesfuldt, forestiller vi os, at du har en uddannelsesmæssig baggrund indenfor it, gerne inden for applikation eller procesarbejde. Det vil herudover være et plus, hvis du har erfaring med ledelse af it-projekter, men dette er ikke et krav.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • har 3-5 års erfaring i lignende stilling.
 • generelt er stærk inden for teknologi og komplekse problemstillinger.
 • har erfaring med at arbejde med applikationer og måske programmering, gerne relateret til detail og POS software.
 • er selvkørende, innovativ, god til at se muligheder og optimere processer.
 • er omstillingsparat, organiseret og resultatorienteret.
 • behersker dansk og engelsk i både skrift og tale. Tysk er en fordel, men ikke et krav.

Da du får en bred kontaktflade, er det er vigtigt, at du er god til at kommunikere både på skrift og mundtligt med ledere såvel som udviklere. Det er naturligt for dig at tage ansvar for selvstændigt at planlægge, prioritere og administrere dine arbejdsopgaver. Derudover er det vigtigt, at du har lyst til at være med til at opbygge denne nye rolle i vores IT Drift afdeling og proaktivt byder ind med dine kompetencer og erfaringer, hvor det er nødvendigt.

Vores fordele

Hvis du kan se dig selv i denne stilling, vil vi glæde os til at høre fra dig! Ud over de spændende og udfordrende arbejdsopgaver kan vi tilbyde:

 • Muligheden for at sætte dit præg fremtidens ALDI
 • Et dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø, så du kan balancere hverdagen
 • Grundig onboarding med fokus på ALDI’s forretningsgange
 • En arbejdsplads med gode karrieremuligheder i en internationalt voksende virksomhed – så dine muligheder rækker ud over landets grænser
 • En afdeling fyldt med vindermentalitet og gode kollegaer, der glæder sig til at møde dig!

Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Albertslund, hvor vi er ca. 200 ALDIanere, der alle arbejder målrettet og ambitiøst på ALDIs rebranding og udvikling i Danmark.

Kontakt

Der er dem, der føler sig trygge ved at følge med de andre. Og så er der dem, der hellere vil gå forrest og finde bedre måder at gøre tingene på. Hvis du hører til den sidste gruppe, så vil du passe godt ind på det vinderhold, der lige nu skaber det nye ALDI. Vil du være med til at genopfinde discount sammen med 74.000 kollegaer i ni lande? Så vil vi elske at have dig med på holdet.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Mads Lapain på telefon 60 37 33 60. Ansøgningsfristen er d. 25.07.2021 , men vi hører gerne fra dig før, da vi holder samtaler løbende og ønsker opstart hurtigst muligt.

Lignende jobs

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.