1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag

Opsummering

 • Placering: 9610 Nørager
 • Erhverv: Human Resources
Ansøg

Drømmer du om at gøre karriere inden for HR og kommunikation? Så er her en perfekt mulighed for at prøve drømmen af i en virksomhed i rivende udvikling, hvor hver dag er en ny og spændende dag. Du kan se frem til et praktikforløb i en spændende tid for ALDI, hvor du kan bringe din teoretiske viden i spil og være med til at skabe fremtidens HR løsninger i ALDI. Du vil som HR praktikant komme til at præge de mange HR-projekter og give dit bidrag til, at vi i ALDI kan tiltrække og fastholde de bedste talenter og medarbejdere i vores virksomhed. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø med kvalificerede og engagerede medarbejdere, der hver især gør sit for at gøre hver dag endnu bedre.

Din hverdag

Dine arbejdsopgaver bliver primært inden for

 • Assistere den regionale HR Business Partner
 • Planlægning og koordinering af onboardingsforløb
 • Rekruttering og screening af ansøgninger
 • Deltage på messer på skoler
 • Elevprogrammer og talentudvikling
 • Selvstændige projekter og udarbejdelse af koncepter

Din profil

 • Kandidatstuderende eller i gang med en professionsbachelor på en relevant videregående uddannelse, der har fokus på HR og/eller kommunikation
 • Du er struktureret, detaljeorienteret og formår at holde overblikket i travle situationer
 • Du er nysgerrig, udadvendt og imødekommende af sind
 • Du kan lide at blive udfordret og trives med at arbejde i en virksomhed i forandring
 • Du har mod på at tage ansvar og initiativ på egen hånd, og har indstillingen lige som Pippi Langstrømpe: ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt finde ud af”

Vores fordele

Du bliver en del af en international virksomhed med over 55.000 ansatte globalt, og 2.500 ansatte i Danmark. Du vil få rig mulighed for at benytte og koble den teoretiske viden fra din uddannelse med den praktiske virkelighed. Efter endt praktikforløb kan vi sikre dig et solidt kendskab til ALDI, samt hvilke muligheder, du har for at gøre karriere i ALDI.

Praktikperioden løber fra 3. februar 2020 til og med 30. juni 2020 eller efter anden aftale. Der er tale om ulønnet praktik, men som påskønnelse af det arbejde, du udfører, er der mulighed for at få en erkendtlighed ved siden af din SU i overensstemmelse med betingelserne på området. Det aftaler vi nærmere med dig, når vi laver en praktikaftale. Din arbejdstid er som udgangspunkt er 37 timer om ugen, men det kan tilpasses og tilrettelægges, så den passer med dit studium.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Thorbjørn Mortensen på telefon 60401059 eller nuværende HR-praktikant Marie Laursen på telefon 96 72 31 38.

Ansøgningsfristen for jobbet er d. 03.01.2020. Søg nu, da vi afholder samtaler løbende.

 

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu har vi sat gang i en bevægelse imod at blive danskernes foretrukne detailkæde. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at gøre hver dag endnu bedre. 

Lignende jobs

HR Projektleder

Albertslund
Fuld tid
HR Projektleder

Lønkonsulent

Albertslund
Fuld tid
Lønkonsulent

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.
Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.