1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag

Opsummering

 • Placering: 9610 Nørager
 • Erhverv: Yderligere stillinger
 • Arbejdstid: Fuld tid
Ansøg

Grundet en bredere søgning er stillingen som Teamleder Ekspeditionen genopslået.

Vil du have en lederstilling med unikke udviklings- og karrieremuligheder, hvor du kan være med til at genrejse ALDI og genopfinde discount i virksomheden, der opfandt det?

Nu inviterer vi dig med, når vi skuer ud i horisonten, tænker stort og skaber fremtidens ALDI. En forandring, som allerede er skudt i gang under navnet ”Hver dag endnu bedre”. Det er en spændende transformation, hvor du kan være med til at bestemme – du får nemlig ansvaret for ekspeditionen.

Din hverdag

Du vil som teamleder for ekspeditionen være en vigtig brik i driften, og have et tæt samarbejde med dit lagerteam på ca. 30-40 kollegaer. Et team, som arbejder målrettet, og sætter en ære i, at alle processer bliver udført i høj kvalitet. Dit team er afgørende for ALDI’s succes, for I sikrer, at der altid er friske varer på lagrene ude i vores butikker. Du får reference til logistikchefen, og du bliver en del af ledergruppen på lageret i ALDI Haverslev, som udover dig selv tæller teamleder varemodtagelse og teamleder distribution.

Vores logistikcentre arbejder med ”Pick-by-Voice” og vi er i gang med også i logistikken at modernisere vores processer og udstyr. Der bliver fart på i de kommende år. Og ude på gangene er tempoet også højt, og der er drøn på vores pakketrucks. Her bliver det dig, der:

 • Har ansvaret for planlægning samt optimering af pakkelinjer og lager.
 • Sikre optimal drift i forhold til pakke de korrekte ordrer/varer til vores butikker, gerne ud fra en LEAN-tankegang.
 • Arbejder ud fra vigtige KPI’er og fakta drevne beslutninger ved hjælp af statistikker og data.
 • At sikre god trivsel og motivering af dine medarbejdere, med fokus på et velfungerende arbejdsmiljø.

Ambitionsniveauet er højt, og perspektiverne er mange. ALDI har truffet en strategisk beslutning om at revitalisere ALDI brandet i Danmark, hvilket indebærer en omfattende modernisering af butiksnettet og sortimentet samt implementering af nye it-løsninger i logistikken i de kommende år. ALDI er allerede godt på vej med at implementere de nye tiltag, som i høj grad også påvirker måden lageret servicerer butikkerne på. Derfor kan hverdagen være omskiftelig med mange nye tiltag på vej, men det er kun en yderligere grund til at komme med på ALDI-holdet.

Din profil

For at få succes i jobbet er det en forudsætning, at du både har praktisk ledererfaring og som minimum kendskab til ekspedition.

I øvrigt kan man formentlig sige om dig at:

 • Du er rutineret IT-bruger, gerne med SAP, Excel Office 365 pakken.
 • Du evner at dykke ned i tal for din afdeling, og kan stå ”på mål” for afdelingens præstationer.
 • Du er struktureret, disciplineret og god til at planlægge.
 • Du har kendskab til LEAN.
 • Du har erfaring med at lede andre.
 • Du er god til at kommunikere og få dit budskab forklaret letforståeligt.
 • Du evner at samarbejde på tværs i organisationen med fokus på, hvad der er bedst for butikkerne, og mest effektivt for din afdeling.

Vores fordele

Du får en enestående mulighed for at blive leder for et af Danmarks mest kendte discountbrands på et skelsættende tidspunkt, og du lærer en masse om forandringsledelse.

Vi tilbyder gode arbejdsvilkår, spændende videreuddannelsesmuligheder, rabatordning og mulighed for en sundhedssikring.

Du bliver tilknyttet logistikken på vores Centrallager i Haverslev, hvor vi er små 100 ALDIanere, der alle arbejder målrettet og ambitiøst på ALDI’s rebranding og udvikling i Danmark. Vi er en del af en international virksomhed med over 60.000 ansatte globalt, hvoraf 2.800 ansatte er fordelt ud på vores regioner i Danmark.

Kontakt

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte til logistikchef Lars Søgaard på mail: lars.sogaard@aldi.dk. Vi holder samtaler løbende og ansætter når den rigtige kandidat er fundet.

 

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu har vi sat gang i en bevægelse imod at blive danskernes foretrukne detailkæde. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at gøre hver dag endnu bedre.

Lignende jobs

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.