1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag

Butikschef - Søndersø

Opsummering

 • Placering: 5471 Søndersø
 • Erhverv: Salg
 • Arbejdstid: Fuld tid
Ansøg

Er du klar til at tage førertrøjen på og lede dit eget team af medarbejdere? Så giver vi dig muligheden for at forme fremtidens ALDI Danmark.

Siden 1977 har ALDI Danmark kunnet tilbyde gode kvalitetsvarer til discountpriser som de første i Danmark.

Nu inviterer vi dig med, når vi skuer ud i horisonten, tænker stort og former fremtidens ALDI Danmark. En forandring, som allerede er skudt i gang under navnet ”Hver dag endnu bedre”. Og der ligger en vigtig og spændende lederopgave foran dig, når du sørger for, at nye tiltag og forandringer bliver en del af hverdagen i din butik i Søndersø.

Din hverdag

Som butikschef har du ansvaret for den daglige drift af din butik. Med dig ved roret er dine medarbejdere glade, motiverede og klar til at give kunderne en fantastik oplevelse hver dag.

Du er begejstret for at vise din velfungerende og salgsklarer butik frem, hvor hylderne er trimmet, gangene er pæne, og medarbejderne yder en kundevenlig service. På den måde kommer du godt i mål med de månedlige salgsresultater.

Det bliver bl.a. din opgave at:

 • sætte kunden i centrum i alt hvad du foretager dig
 • gå forrest og vise det gode eksempel ude i butikken igennem stærke ledelseskompetencer
 • sikrer at varer bliver disponeret og de rette mængder er i butikken
 • være velforberedt til ugentlige tilbud og sæsonkampagner – og du går altid efter de fedeste halloweenkampagner og juleudstillinger, der ligner en million
 • lave vagtplaner og sammensætte de gode hold, der arbejder bedst sammen
 • være ambassadør i butikken, som kan træffe de vigtige beslutninger

 

Din profil

Du er klar på at blive leder for en butik, hvor der bliver udviklet nye strategiske tiltag på nationalt plan, som du er med til at implementere i din butik.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • har haft din første ledererfaring – fx som butiks- eller souschef eller som teamleder el.lign.
 • vækker den gode stemning og begejstring, når du møder ind – og din gode energi når direkte fra dine medarbejdere og helt ud til kunderne i butikken
 • ikke er bange for selv at smøge ærmerne op og hjælpe til
 • er drevet af at skabe de flotteste resultater i dit distrikt.

Vores fordele

Du får en enestående mulighed for at blive leder for en butik i et af Danmarks mest kendte discountbrands på et skelsættende tidspunkt, hvor du kan lære en masse om forandringsledelse.

Når du først får foden indenfor hos ALDI Danmark, åbner der sig en verden af muligheder. Du får bl.a. adgang til ALDI Academy, hvor vi uddanner dig og udvikler dine kompetencer.

Du får naturligvis også masser af fede personalerabatter og goder blandt andet i form af frugtordning med din nye stilling.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte distrikstchef Ahmad Miari på telefon 60 40 10 88.

Ansøgningsfristen for jobbet er d. 14/11/2021 . Søg nu, da vi afholder samtaler løbende.

 

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu har vi sat gang i en bevægelse imod at blive danskernes foretrukne detailkæde. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at gøre hver dag endnu bedre.

Lignende jobs

10 Timers 1. Assistent Guldager

Esbjerg V
Deltid
10 Timers 1. Assistent Guldager

1 Assistent Aldi hjallesevej

Odense M
Fuld tid
1 Assistent Aldi hjallesevej

1 Assistent Viby

Viby
Deltid
1 Assistent Viby

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.