1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag

Teamleder Distribution

Opsummering

 • Placering: 6000 Kolding
 • Erhverv: Supply Chain
 • Arbejdstid: Fuld tid
Ansøg

Kan du gå forrest som leder og sætte retningen for omfattende forandringer? Kan du se simple veje ud af selv de mest komplekse problemer? Så vil du måske være med til at sætte dit aftryk på det nye ALDI I i stillingen som Teamleder i Distributionen?

Vi er på en spændende udviklingsrejse, hvor vi bygger nye butikker, udvikler vores sortiment og skærper vores organisation til at gøre tingene smartere og mere enkelt. Og vi vil have branchens bedste ledere til at sætte kursen.

Din hverdag

Du vil som Teamleder i Distributionen blive ansvarlig for kørselsafdelingen på vores logistikcenter i Kolding. Du vil være en vigtig brik i driften, hvor du kommer til at spille en vigtig rolle i forhold til at alle processer bliver udført i høj kvalitet samt sikre, at arbejdsmiljøet bliver overholdt.

Du kommer til at have et tæt samarbejde med din teamleder assistent, og du vil starte dagen i godt selskab med dit team på ca. 30 chauffører. Et team som arbejder målrettet og sætter en ære i, at levere rette mængde til rette tid, til de ca. 52 butikker som er tilknyttet logistikcenteret i Kolding. Dit team er afgørende for ALDI’s succes, for I sikrer, at der altid er friske varer ude i vores butikker.

Du får reference til Logistikchefen, og du bliver en del af ledergruppen på logistikcentret i Kolding sammen med Teamlederen for Varemodtagelse og Teamlederen for Ekspedition.

Du kan se frem til en hverdag med følgende arbejdsopgaver:

 • Personaleplanlægning
 • Indrapportering af løn for afdelingen
 • Løbende optimering af distributionen
 • Turplanlægning
 • KPI-afrapportering, udgift og tal forklaring
 • Afholdelse af medarbejdersamtaler
 • At sikre god trivsel og motivering af dine medarbejdere, med fokus på et velfungerende arbejdsmiljø

Din profil

Kan du se potentialet i alle og er du god til at sætte klare mål for dig selv, dine projekter og ikke mindst dine medarbejdere? Så skal du måske stå i spidsen af et hold af dedikerede hænder.

Vi forestiller os, at du:

 • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund med fokus på logistik og/eller erhvervserfaring inden for logistik og distribution eller lign. stilling.
 • Du har minimum 3 års erfaring med at lede andre.
 • Du evner at dykke ned i tal for din afdeling, og kan stå ”på mål” for afdelingens præstationer.
 • Du er proaktiv, struktureret, disciplineret og en god planlægger
 • Du er god til at kommunikere og få dit budskab forklaret letforståeligt.
 • Du evner at samarbejde på tværs i organisationen med fokus på, hvad der er bedst for butikkerne, og mest effektivt for din afdeling.
 • Har veludviklede IT-kompetencer samt behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.
 • Er erfaren bruger af SAP og Excel Office 365 pakken. Kendskab og/eller erfaring med Tamigo er et plus.

Vores fordele

Med denne stilling får du en enestående mulighed for at blive leder i et af Danmarks mest kendte discountbrands – og på et tidspunkt, der kræver forandringsledelse på højt plan. Du vil få mulighed for at sætte dit præg på, hvordan vi genopfinder dansk discount og en vigtig rolle i forhold til at sikre vækst på det danske marked.

Du bliver tilknyttet logistikken på vores logistikcenter i Kolding, hvor vi er små 100 ALDIanere, der alle arbejder målrettet og ambitiøst på ALDI’s rebranding og udvikling i Danmark. Vi er en del af en international virksomhed med over 74.000 ansatte globalt i ni lande og 2.800 af dine nærmeste kollegaer står skulder ved skulder i Danmark.

Et job i ALDI Danmark kan åbne døre for dig. Vi giver dig en grundig onboarding i ALDIs forretningsgange, så du får de bedste forudsætninger for succes. Du får blandt andet adgang til ALDI Academy, hvor vi uddanner dig og udvikler dine kompetencer. Og har du mod på udfordringer uden for Danmark, så står de øvrige ALDI lande klar til at tage i mod dig.

 

Kontakt

Der er dem, der føler sig trygge ved at følge med de andre. Og så er der dem, der hellere vil gå forrest og finde bedre måder at gøre tingene på. Hvis du hører til den sidste gruppe, så vil du passe godt ind på det vinderhold, der lige nu skaber det nye ALDI. Vil du være med til at genopfinde discount sammen med 74.000 kollegaer i ni lande? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Ulrik Myrnes-Oestergaard på telefon 20 24 86 05.

Ansøgningsfristen for jobbet er d. 12.12.2021 . Søg nu, da vi afholder samtaler løbende.

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Vi vil være danskernes foretrukne detailkæde, og det er en stor og ambitiøs opgave, som vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor du er i organisationen, er du med til at gøre hver dag endnu bedre.

Lignende jobs

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.