1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag

Coordination & Planning Manager til marketing- og kommunikationsafdelingen

Opsummering

 • Placering: 2620 Albertslund
 • Erhverv: Marketing og kommunikation
 • Arbejdstid: Fuld tid
Ansøg

Vil du være med til at bygge det nye ALDI? Vi er på en udfordrende rejse mod et nyt og endnu bedre ALDI. Mod nye butikker, endnu bedre varer og nye, smartere måder at gøre tingene på. Hvis du har evnerne og modet til at sætte dit aftryk på vores rejse, så kan vi til gengæld love dig enestående udfordringer, der vil udvikle dig mere og hurtigere end noget andet sted.

Din hverdag

Er det dig, der går forrest for at nedbryde silotænkning og skabe resultater med high impact? Så er du lige præcis den type, vi mangler i ALDI’s marketing- og kommunikationsafdeling - i daglig tale MarCom. Vi er en afdeling med ca. 30 kolleger og søger lige nu en struktureret og proaktiv Coordination & Planning Manager, der formår at inspirere, drive forandring og arbejde målrettet for at vores MarCom-teams samarbejder, så vi opnår synergier og kan skabe de mest effektive og bedste 360° grader kampagner.

Du bliver del af et lille, nyopstartet team, som arbejder med strategi, projektledelse, planlægning og evaluering, og vores fornemmeste opgave er at være sparringspartner og yde strategisk og operationel support til vores kolleger i MarCom. Teamet skal sikre, at alle løber efter samme mål og at vores kunder tænkes ind som et naturligt omdrejningspunkt i alle aktiviteter på tværs af kanaler. Du vil derfor fungere som det primære bindeled i tværfaglige samarbejder i MarCom og med øvrige afdelinger i ALDI Danmark. Det kræver, at du har det store overblik over aktiviteter i afdelingen, men det er mindst lige så vigtigt, at du har øje for de små detaljer og kan rykke hurtigt, hvis projekter eller kampagner har brug for assistance.

Du kan se frem til en dynamisk hverdag med følgende arbejdsopgaver:

 • Udvikling af årsplanlægning og koordinering af tværgående marketing- og kommunikationsaktiviteter
 • Projektledelse af nationale og internationale projekter
 • Planlægning og facilitering af møder på tværs af afdelingen
 • Sørge for best practice videndeling og udvikling/implementering af nyt intranet (Confluence)
 • Udvikling og optimering af arbejdsgange og processer internt i MarCom og i samarbejdet med de øvrige afdelinger i ALDI Danmark

Din profil

Hvis du er vild med udfordringer, så er vi vilde med dig! Det er ikke nemt at genopfinde discount og det kræver, at du ikke giver op, når løsningen ikke ligger lige for.

Du er et talent med et stort drive, der kan se muligheder fremfor begrænsninger og sætter en ære i, at vi i fællesskab skal levere resultater af høj standard. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt, men samtidig sætter en stor værdi i det gode samarbejde og kollegaskab.

Vi forestiller os, at du:

 • Har en Cand.Merc. i marketing, projektledelse eller tilsvarende
 • Har 1-3 års erhvervserfaring gerne med projektledelse og fra detailbranchen
 • Har et stærkt drive, er proaktiv og kan arbejde struktureret
 • Er udadvendt, empatisk og en god kommunikatør, der formår at skabe gode relationer både nationalt og internationalt
 • Evner at tænke praktisk, i enkle løsninger og er detaljeorienteret
 • Navigerer hjemmevant i Excel og PowerPoint og generelt har gode IT-kompetencer
 • Behersker dansk og engelsk i både skrift og tale
 • Hvis du har erfaring med brug af Confluence og Jira, kan det være en fordel

Vores fordele

Hvis du kan se dig selv i denne stilling, vil vi glæde os til at høre fra dig! Ud over de spændende og udfordrende arbejdsopgaver kan vi tilbyde:

 • Muligheden for at sætte dit præg fremtidens ALDI
 • Et dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø, så du kan balancere hverdagen
 • Grundig onboarding med fokus på ALDI’s forretningsgange
 • En arbejdsplads med gode karrieremuligheder i en internationalt voksende virksomhed – så dine muligheder rækker ud over landets grænser
 • En afdeling fyldt med vindermentalitet og gode kollegaer, der glæder sig til at møde dig!

Du bliver tilknyttet vores hovedkontor i Albertslund, hvor vi er ca. 220 ALDIanere, der alle arbejder målrettet og ambitiøst på ALDIs rebranding og udvikling i Danmark. Vi er en del af en international virksomhed med over 74.000 ansatte globalt i ni lande og 2.800 af dine nærmeste kollegaer står skulder ved skulder i Danmark.

Kontakt

Der er dem, der føler sig trygge ved at følge med de andre. Og så er der dem, der hellere vil gå forrest og finde bedre måder at gøre tingene på. Hvis du hører til den sidste gruppe, så vil du passe godt ind på det vinderhold, der lige nu skaber det nye ALDI. Vil du være med til at genopfinde discount sammen med 74.000 kollegaer i ni lande? Så vil vi elske at have dig med på holdet.

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Team Lead Customer Experience Strategy, Stina Ildor Jacobsgaard på telefon 60 37 33 56. Ansøgningsfristen er d. 05.12.2021 , men vi hører gerne fra dig før, da vi holder samtaler løbende og ønsker opstart hurtigst muligt.

Lignende jobs

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.