1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag

Assistent til salgsprocesser, centralt salg

Opsummering

 • Placering: 2620 Albertslund
 • Erhverv: Salg
Ansøg

ALDI danmark er igang med en rivende udvikling, som udover optimeringen af butikkerne også indbefatter de centrale afdelinger.

Denne udvikling er Centralt salg en vigtig spiller i. Vores arbejde og dagligdag handler om at skabe de bedste rammer for butikkerne. det sker igennem optimering af processer og koncepter, samt at få centrale afdelinger til at spille bedst muligt sammen.

Din hverdag

Du er med til at binde sløjferne på de processer og koncepter vi udarbejder. Det er derfor vigtigt at du er god til at holde en struktur og overblik.

Du kan udarbejde beskrivelser til guides og anden form beskrivelse som butikekrne skal bruge i deres arbejde. Du er derfor god til kommuniker enkelt og præcist

I dit arbejde med proces og konceptbeskrivelser, er du med til at læse korrektur. det er derfor vigtigt at du er god i skrift

Du er med til at analyser på igangsatte tiltag og afsluttet tiltag. Derfor er det vigtigt at du kan analyser og dokumenter, gennemførte initiativer.


Vi indgåri tværfaglige arbejdsgrupper, det er derfor essentielt at du både kan kommuniker opad og nedad i vores organisation

Din profil

Du har en høj detaljegrad, som kommer til udtryk i forbindelse med projekter og opgaver hvor du sørger for at få alle detaljer

Du er god til og kan lide at være struktureret, fordi du godt kan lide at arbejde selvstændigt. Samt efter en til tider stram tidslinje med flere deadlines

Du har gode IT kompetencer i Excel og Powerpoint, du er derfor tryg i anvendelsen af microsoftOffice pakken.

Vores fordele

 • Du får muligheden for at påvirke ALDI's fremgang på markedet.
 • Du får adgang til en attraktiv ordning med rabatter på alt lige fra ny elektronik og flot tøj til forskellige sjove events.
 • Du får adgang til frisk frugt hver gang du er på arbejde, som en del af ALDI’s frugtordning.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Mikkel Piil på telefon (SKRIV MOBILNUMMER).

Ansøgningsfristen for jobbet er d. 06.02.2020. Søg nu, da vi afholder samtaler løbende.

 

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu har vi sat gang i en bevægelse imod at blive danskernes foretrukne detailkæde. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at gøre hver dag endnu bedre. 

Lignende jobs

1. Asisstent

Solrød
Deltid
1. Asisstent

1. Assistent

Skanderborg
Deltid
1. Assistent

1. Assistent

Nykøbing F
Deltid
1. Assistent

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.