1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag

Koordinations assistent, Centralt salg

Opsummering

 • Placering: 2620 Albertslund
 • Erhverv: Salg
Ansøg

Vi i ALDI Danmark er i gang med en rivende udvikling, som udover optimeringen af butikkerne også indbefatter de centrale afdelinger. Denne udvikling er vores Centralt salg-afdeling en vigtig spiller i, og nu har du chancen for at blive en del af rejsen og teamet som assistent med fokus på koordination. Stillingen er placeret på vores hovedkontor i Albertslund.

Din hverdag

Centralt salgs arbejde og dagligdag handler om at skabe de bedste rammer for butikkerne. Det sker gennem optimering af processer og koncepter samt at sikre at afdelingerne på tværs spiller bedst muligt sammen. I denne rolle er du med til at skabe overblik og kommunikation omkring disse opgaver. Du refererer direkte til afdelingschefen, og dine arbejdsopgaver består bl.a. af at:

 • Deltage i udarbejdelsen af information til regioner, butikker og hovedkontor
 • Koordinering af information mellem de forskellige afdelinger i forbindelse med vores ugemappe
 • Korrekturlæsning på materiale
 • Koordinering mellem diverse interessenter i forbindelse med diverse planlægninger af projekter
 • Indgå i tværfaglige arbejdsgrupper

 

 

 

Din profil

Vi forventer, at du:

 • Har flere års erfaring i detailbranchen. Stillingen kræver ikke en videregående uddannelse, men har du fx en kontoruddannelse, vil det være en fordel
 • Har gode kommunikationsevner og kan kommunikere på alle niveauer i en organisation
 • Arbejder struktureret, har sans for detaljer og trives med at få uddelegeret opgaver, som du kan arbejde selvstændigt med
 • Taler og skriver flydende dansk og er vant til at arbejde med Microsoft Office pakken

 

 

Vores fordele

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, kan vi tilbyde et arbejde i en international detailvirksomhed, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på afdelingen og ’det nye ALDI’ Danmark. Derudover vil du komme til at arbejde i et dynamisk team af kolleger, der har det godt sammen socialt, og som alle arbejder målrettet og ambitiøst på ALDI's rebranding og udvikling i Danmark. Udover dette, får du:

 • Muligheden for at påvirke ALDI's fremgang på markedet
 • Adgang til en attraktiv ordning med rabatter på alt lige fra ny elektronik og flot tøj til forskellige sjove events
 • Adgang til frisk frugt hver gang du er på arbejde, som en del af ALDI’s frugtordning

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef Mikkel Piil på telefon +45 2041 8987.

 

Ansøgningsfristen for jobbet er d. 06.02.2020. Søg nu, da vi afholder samtaler løbende.

 

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu har vi sat gang i en bevægelse imod at blive danskernes foretrukne detailkæde. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at gøre hver dag endnu bedre. 

Lignende jobs

1 Assistent

Tønder
Deltid
1 Assistent

1 assistent

Nordborg
Deltid
1 assistent

1 salgsassistent

Aabenraa
Deltid
1 salgsassistent

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.