1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag

Graduate i Category Management

Opsummering

 • Placering: 2620 Albertslund
 • Erhverv: Category Management
Ansøg

ALDI er på en spændende rejse, hvor blandt andet sortimentsudvikling, kunde- og konkurrentanalyse, kampagneplanlægning og kategoriledelse er nogle af nøgleordene inden for det kommercielle team. Teamet dækker over blandt andet indkøb & kategoriledelse, kampagneplanlægning, kvalitet, CSR samt analyse og datasupport. Samarbejde på tværs af teams i et internationalt miljø med højt tempo er en del af hverdagen, ligesom vores konstante fokus på at gøre hver dag endnu bedre for vores kunder. Vil du være med til at præge og have medindflydelse på ALDIs udvikling? Så læs videre, da vi i ALDI leder efter en nyuddannet akademiker, som vil:

 • Arbejde med kategoriledelse, kampagneplanlægning, dataanalyse og procesoptimering
 • Have fingeren på pulsen omkring dagligvaretrends, så ALDIs sortiment og kampagner afspejler markedets og kundernes behov
 • Arbejde med en bred portefølje af opgaver inden for Category Management teamet; fra analyse og optimering til udvikling af sortiment og kampagner.

Din hverdag

I stillingen som graduate i ALDI kommer du på et 12 måneders program fyldt med udfordringer, udvikling og spændende opgaver inden for kategoriledelse, kampagneplanlægning, dataanalyse og procesoptimering. Vi sammensætter et detaljeret program med udgangspunkt i din specifikke uddannelse og erfaring.

Som graduate i ALDI sikrer vi dig et stærkt fundament i din fremtidige karriere, hvor du kan sætte flueben ved både operationelle opgaver og udviklingsprojekter.

Du vil som Category Management-graduate indgå i en afdeling, der har som målsætning at sikre, at ALDI har det rette sortiment og kampagner for at være konkurrencedygtige på markedet. Du vil indgå i teams med fokus på Category Management support, koordinering og planlægning. Du får altså et bredt og dybdegående kendskab til hele Category Management paletten, hvor du får ansvar for egne projekter og opgaver, der skal bidrage til både korte og langsigtede profitable løsninger.

Graduateprogrammet

Du starter dit forløb med at lære hele Category Management-afdelingen at kende, herunder dens opgaver og underafdelinger. Samtidigt får du sammen med de andre graduates, en grundig introduktion til hele ALDI. Du vil komme på onboarding i vores tre regioner og komme tættere på arbejdsgangene i dagligdagen. Det vil sige, at du både kommer i butik, på lager og ud i administrationen. Dit kendskab til hele forretningen er afgørende for din succes som Category Management-graduate, så derfor lægger vi stor vægt på, at du i din onboarding lærer hele ALDI at kende.

Efter din onboarding vil du have opnået en forståelse for samspillet mellem forretning og Category Management. Dit graduateprogram vil herefter bestå af rotationer i afdelingen, hvor du vil få viden om samt ansvar for egne opgaver og projekter. Dette vil eksempelvis være inden for kampagneplanlægning, space management, priskalkulation, procesoptimering og generelt projektledelse på tværs af Category Management og andre teams.

Samtidigt med dit forløb i Category Management vil du deltage i fælles uddannelses- og udviklingsaktiviteter sammen med de andre graduates, der vil sikre din udvikling – både fagligt og personligt. Du vil blandt andet blive inviteret til relevante workshops og kurser inden for management, forandringsledelse, DiSC og strategi.

Du kan læse mere om graduateprogrammet på: www.ALDI.dk/graduate

Din profil

For at blive en del af graduate-holdet forventer vi, at du:

 • Har færdiggjort en kandidatuddannelse, gerne med et fokus på Purchasing, Category Management eller Supply Chain
 • Er ivrig efter at lære og skabe resultater ud fra din viden
 • Er god til at opbygge relationer samt har talent for at forhandle
 • Er proaktiv og forstår at lave grundig analyse og samtidig sætte handling bag ordene
 • Arbejder vedholdende og forstår at afslutte opgaver og projekter.
 • Har vindermentalitet og lykkes med dine mål
 • Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til Lean Six Sigma, procesoptimering og projektledelse.

Vores fordele

Som graduate i ALDI Danmark tilbyder vi:

 • Et dynamisk og fleksibelt arbejdsmiljø med udfordrende og varierede arbejdsopgaver
 • Mulighed for sparring med de bedste inden for Category Management
 • En afdeling fyldt med vindermentalitet, der alle arbejder mod et fælles mål: At have det rette sortiment i vores butikker
 • Et struktureret læringsforløb med kurser, aktiviteter og sparring, der giver dig det helt rigtige fundament for din fremtidige karriere i ALDI
 • Mentorordning, der giver dig personlig og faglig sparring, inspiration til din udvikling og hvordan du opnår dine karrieredrømme i ALDI
 • En konkurrencedygtig lønpakke inkl. pension

Det sidste tryllestøv til dette forløb og hvad der gør muligheden unik er, at ALDI er i gang med forandringer på den helt store klinge. Det ALDI du ser i dag vil blive markant forandret gennem de kommende år, både i og uden for Category Management. Al din læring fra dette forløb vil også være præget af forandringsledelse og forandringsstrategier i praksis.

Det er derfor en udfordrende stilling i en spændende og forandringsfyldt tid, hvor du efter dit Category Management-graduateprogram vil stå stærkt både i Danmark og i internationale sammenhænge.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Josephine Helvang på telefon +45 60 37 33 15

Ansøgningsfristen for jobbet er d. 15. marts 2020. Søg nu, da vi afholder samtaler løbende.

Vedhæft gerne relevante dokumenter ved din ansøgning, såsom CV, udtalelser, eksamensbevis, mv.

 

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu har vi sat gang i en bevægelse imod at blive danskernes foretrukne detailkæde. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at gøre hver dag endnu bedre. 

Lignende jobs

Strategisk Projektleder i Category Management

Albertslund
Fuld tid
Strategisk Projektleder i Category Management

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.