1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag

Studentermedhjælper, digital marketing

Opsummering

 • Placering: 2620 Albertslund
 • Erhverv: Marketing
Ansøg

Vi i ALDI Danmark er i gang med en rivende udvikling, hvor vi sammen skal vende indtrykket af ALDI ved at fokusere på vores kerneforretning og en god indkøbsoplevelse. Vi ønsker dog ikke blot at skabe de bedste fysiske kundeoplevelser, men også at skabe et stærkt digitalt univers på tværs af alle kanaler, som kan bringe værdi til både forretningen og kunderne.

Som en del af af ALDI’s udviklingsstrategi søger vi nu en digitalt-orienteret og godt skrivende studentermedhjælper. Stillingen er på 15-20 timer om ugen fordelt på 2-3 hverdage.

Din hverdag

Som studentermedhjælper vil du både få ansvar for selvstændige projekter samt assistere på digitale projekter. Eksempler på hvad din arbejdsdag kunne bestå af er at:

 • Producere indhold til ALDI’s forskellige digitale platforme (fx hjemmeside, nyhedsbrev mv.)
 • Koordinere lead kampagner
 • Distribuere vores online tilbudsavis på relevante platforme
 • Diverse ad hoc marketingopgaver

Du bliver en del af en virksomhed i rivende udvikling, og du vil få en ekstrem høj indlæringskurve.

Din profil

Vigtigst af alt så brænder du for digital marketing, kommunikation og for at lære og udvikle dig i et spændende job med stort ansvar og mange muligheder. Derudover forventer vi, at du:

 • Er godt i gang med dit studie på en relevant videregående uddannelse, herunder gerne inden for marketing
 • Har en stærk interesse for online medier og digitale trends 
 • Har masser af vilje, er fyldt med initiativ og et højt serviceniveau
 • Har en struktureret tilgang til opgaver, hvor du formår at holde overblik og er hurtig til at sætte dig ind i nye projekter og tilegne dig ny viden
 • Taler flydende dansk og er i besiddelse af gode skriftlige kommunikationsevner. Det er desuden en fordel, hvis du har kendskab til CMS

Vores fordele

Hvis du kan se dig selv i ovenstående, kan vi tilbyde et arbejde i en international detailvirksomhed, hvor du får mulighed for at sætte dit præg på afdelingen og ’det nye ALDI’ Danmark. Derudover vil du komme til at arbejde i et dynamisk team af kolleger, der har det godt sammen socialt, og som alle arbejder målrettet og ambitiøst på ALDI's rebranding og udvikling i Danmark. Udover dette, får du:

 • Muligheden for at påvirke ALDI's fremgang på markedet.
 • Adgang til en attraktiv ordning med rabatter på alt lige fra ny elektronik og flot tøj til forskellige sjove events.
 • Adgang til frisk frugt hver gang du er på arbejde, som en del af ALDI’s frugtordning.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Stina Ildor på telefon 88 80 92 35.

Ansøgningsfristen for jobbet er d. 21.02.2020. Søg nu, da vi afholder samtaler løbende.

 

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu har vi sat gang i en bevægelse imod at blive danskernes foretrukne detailkæde. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at gøre hver dag endnu bedre. 

Lignende jobs

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.