1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag

ALDI DANMARK søger en ambitiøs logistikpraktikant til vores afdeling i Haverslev

Opsummering

 • Placering: 9610 Nørager
 • Erhverv: Supply Chain
Ansøg

Drømmer du om at komme til at arbejde med logistik?
Så har du lige nu muligheden for at prøve drømmen af i en virksomhed i rivende udvikling, hvor hver dag er en ny og spændende dag. Du kan se frem til et praktikforløb i en spændende tid for ALDI, hvor du kan bringe din teoretiske viden i spil ved at optimere og analysere arbejdsprocesserne i logistikafdelingen. Du bliver en del af et lærerigt arbejdsmiljø med kvalificerede og engagerede medarbejdere, der hver især gør sit for at gøre hver dag endnu bedre.

Din hverdag

I et 4-6 måneders praktikforløb vil du blive en del af logistikafdelingen, som i høj grad er i samarbejde med ALDI Danmarks to andre logistikafdelinger samt Supply Chain-afdelingen. Du vil opleve tæt sparring med kollegaer, men også få lov til at arbejde selvstændigt med ansvar for dine egne projekter fra start til slut. Dine arbejdsopgaver vil afspejle dine kompetencer og præferencer, og kan være inden for:

 • Udarbejdelse af KPI’er
 • Analyser
 • Procesoptimering
 • Udvikling af indrapportering
 • Status, analyse og redskabsudvikling

Praktikperioden løber fra 1. september 2020 til og med 31. januar 2021 eller efter anden aftale.

Din profil

 • Er studerende på en relevant videregående uddannelse, der har fokus på enten handel, logistik, økonomi eller andet
 • Har flair for excel og en økonomisk forståelse
 • Er selvstændig, reflekterende og formår at holde overblikket i travle situationer
 • Er nysgerrig, udadvendt og imødekommende af sind
 • Kan lide at blive udfordret og trives med at arbejde i en virksomhed i forandring
 • Har mod på at tage ansvar og initiativ på egen hånd, og har indstillingen lige som Pippi Langstrømpe: ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt finde ud af”

Vores fordele

Du bliver en del af en international virksomhed med over 60.000 ansatte globalt, og 2.600 ansatte i Danmark. Det der gør muligheden unik er, at ALDI er i gang med forandringer på den helt store klinge, som du kan sætte dit præg på. Derudover vil du få rig mulighed for at benytte og koble den teoretiske viden fra din uddannelse med den praktiske virkelighed. I løbet af din praktikperiode vil vi sikre, at du får et solidt kendskab til ALDI, samt hvilke muligheder, du har for at gøre karriere i virksomheden.


Der er tale om ulønnet praktik, men som påskønnelse af det arbejde, du udfører, er der mulighed for at få en erkendtlighed ved siden af din SU i overensstemmelse med betingelserne på området. Det aftaler vi nærmere med dig, når vi laver en praktikaftale.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR Business Partner Thorbjørn Mortensen på telefon +45 60 40 10 59. Ansøgningsfristen for jobbet er d. 26/04/2020. Søg nu, da vi afholder samtaler løbende.
Vi glæder os til at høre fra dig.

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu har vi sat gang i en bevægelse imod at blive danskernes foretrukne detailkæde. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at gøre hver dag endnu bedre.

Lignende jobs

ALDI DANMARK søger en ambitiøs praktikant til vores supply chain afdeling i Haverslev

Nørager
Fuld tid
ALDI DANMARK søger en ambitiøs praktikant til vores supply chain afdeling i Haverslev

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.