1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag

ALDI DANMARK søger en ambitiøs praktikant til vores salgsafdeling i Haverslev

Opsummering

 • Placering: 9610 Nørager
 • Erhverv: Salg
Ansøg

Brænder du for at komme til at arbejde med salg og vil du være med, når ALDI fortsat udvikler forretningen?
Så har du nu muligheden for at blive en del af en salgsafdeling, hvor arbejdsdagen foregår i et højt tempo og hvor to dage ikke er ens. Du kan se frem til et praktikforløb, hvor du bliver en del af et lærerigt arbejdsmiljø med kvalificerede og engagerede medarbejdere, der hver især gør sit for at gøre hver dag endnu bedre.

Din hverdag

I et 4-6 måneders praktikforløb vil du blive en del af en salgsafdeling, hvor to dage ikke er ens og hvor dagligdagen foregår i et højt tempo. Du vil opleve tæt sparring med kollegaer, men også få lov til at arbejde selvstændigt med ansvar for dine egne projekter fra start til slut. Dine arbejdsopgaver vil afspejle dine kompetencer og præferencer, og kan blandt andet indeholde:

 • Opfølgning af KPI’erne i vores butikker
 • Optimering af timeforbrug i vores butikker
 • Tæt samarbejde med vores distriktschefer ift. Afrapportering
 • Rapportering til hovedkontoret i Albertslund
 • Fordeling af materialer i vores butikker
 • Tage imod bestillinger fra butikkerne
 • Arbejde med timeforbrug og omsætningstal i butikkerne


Praktikperioden løber fra 1. september 2020 til og med 31. januar 2021 eller efter anden aftale.

Din profil

 • Er studerende på en relevant videregående uddannelse, der har fokus på enten handel, administration, økonomi eller andet
 • Har flair for excel og en god økonomisk forståelse
 • Kan lide og have tæt dialog med butikkerne og den daglige drift
 • Har et grundlæggende engelskniveau
 • Er selvstændig, reflekterende og formår at holde overblikket i travle situationer
 • Er nysgerrig, udadvendt og imødekommende af sind
  Kan lide at blive udfordret og trives med at arbejde i en virksomhed i forandring
 • Har mod på at tage ansvar og initiativ på egen hånd, og har indstillingen lige som Pippi Langstrømpe: ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt finde ud af”

Vores fordele

Du bliver en del af en international virksomhed med over 60.000 ansatte globalt, og 2.600 ansatte i Danmark. Det der gør muligheden unik er, at ALDI er i gang med forandringer på den helt store klinge, som du kan sætte dit præg på. Derudover vil du få rig mulighed for at benytte og koble den teoretiske viden fra din uddannelse med den praktiske virkelighed. I løbet af din praktikperiode vil vi sikre, at du får et solidt kendskab til ALDI, samt hvilke muligheder, du har for at gøre karriere i virksomheden.


Der er tale om ulønnet praktik, men som påskønnelse af det arbejde, du udfører, er der mulighed for at få en erkendtlighed ved siden af din SU i overensstemmelse med betingelserne på området. Det aftaler vi nærmere med dig, når vi laver en praktikaftale.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR Business Partner Thorbjørn Mortensen på telefon +45 60 40 10 59. Ansøgningsfristen for jobbet er d. 26/04/2020. Søg nu, da vi afholder samtaler løbende.
Vi glæder os til at høre fra dig.

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en unik kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Nu har vi sat gang i en bevægelse imod at blive danskernes foretrukne detailkæde. Det er en stor og ambitiøs opgave, vi har foran os. Men vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor i organisationen du er, så er du med til at gøre hver dag endnu bedre.

 

 

Lignende jobs

1. Assistent

Vejle
Deltid
1. Assistent

1. Assistent

Kolding
Deltid
1. Assistent

1. Assistent

Vejen
Deltid
1. Assistent

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.