1. Jobopslag
Aktuelt stillingsopslag

Opsummering

 • Placering: 9610 Nørager
 • Erhverv: Human Resources
Ansøg

Er du drevet af at skabe godt solidt HR-arbejde? Og kunne du tænke dig at bidrage til den nationale HR-udvikling i en international detailkæde? Så er du måske den nye HR Business Partner, der med drive, gennemslagskraft og godt lederskab er med til at forme fremtidens HR i ALDI Danmark.

 

I ALDI Danmark har vi sat gang i en udvikling. Siden vi i 1977 introducerede danskerne til discountpriser, har vi hver dag leveret kvalitetsvarer til lave priser. Det agter vi at fortsætte med, men vi vil mere end dét – og vi vil gerne have dig med! Hos os får du muligheden for at bidrage til en stor og spændende transformation, som skal bringe os stærkt ind i fremtidens detailhandel. Vi søger derfor dig, der med din erfaring og passion kan være med til at skabe succes for medarbejderne i ALDI Danmark.

Din hverdag

Som HR Business Partner har du ansvaret for at drive strategisk og operationelt HR i vores region Haverslev. Rollen byder på mange forskellige typer HR-opgaver både lokalt på regionskontoret og rundt ude i regionen helt tæt på driften. Derudover har du ligeledes lederansvar for en Junior HR Business Partner, hvor I spiller en væsentlig rolle i opbygningen af HR i regionen. Dine arbejdsopgaver vil derudover bestå af bl.a.:

 • Support og rådgivning af ledere i HR-relaterede forhold
 • Udføre strategisk HR gennem bl.a. procesudvikling, kommunikation og deltagelse i regionens ledermøder
 • Afholde træning og workshops for både ledere og medarbejdere
 • Drive HR-opgaver inden for bl.a. rekruttering, onboarding, talent management og medarbejderudvikling
 • Regional ansvarlig for uddannelses- og udviklingsprogrammer
 • Implementering og udvikling af HR-tiltag fra HR-organisationen
 • Løbende analysere og følge op på KPI’er, omkostninger og budgetter

Din profil

Vi forventer, at du:

 • Har en kandidatuddannelse med fokus på HR og min. 5 års erfaring inden for HR-feltet. Erfaring fra detailbranchen er en fordel, men ikke et krav
 • Besidder en god forretningsforståelse med erfaring fra en ledende HR-funktion, hvor du har været vant til at dykke ned i personalejura og overenskomster
 • Drives af resultater, har gennemslagskraft og en hands-on tilgang, der spreder energi og vindermentalitet omkring dig
 • Kan kommunikere på alle niveauer, er selvstændig og har en analytisk samt metodisk tilgang til problemløsning
 • Har veludviklede IT-kompetencer samt behersker dansk og engelsk i både skrift og tale.

Vores fordele

Med denne stilling får du en enestående mulighed for at blive leder i et af Danmarks mest kendte discountbrands – og på et tidspunkt, der kræver forandringsledelse på højt plan. Du vil få indflydelse på udviklingen af ’det nye ALDI’ i Danmark og en vigtig rolle i forhold til at sikre vækst på det danske marked.

Du vil arbejde ud fra vores kontor i region Haverslev, som dækker området fra Skagen til Århus. Regionen dækker ca. 600 medarbejdere fordelt på butik, ledere, lager og administration, der alle arbejder målrettet og ambitiøst på ALDIs rebranding og udvikling i Danmark. Du bliver en del af den danske HR-organisation, der består af et stærkt HR-team.

Et job i ALDI Danmark kan åbne flere muligheder for dig. Vi giver dig en grundig onboarding i ALDIs forretningsgange, så du får de bedste forudsætninger for succes. Du får blandt andet adgang til ALDI Academy, hvor vi uddanner dig og udvikler dine kompetencer. Derudover er ALDI Danmark en del af en international virksomhed med over 60.000 ansatte globalt og 2.800 ansatte i Danmark – så karrieremulighederne rækker også ud over landets grænser.

Stillingen indeholder en attraktiv lønpakke, der stemmer overens med dine kvalifikationer og ansvaret i stillingen, firmabil og fordelagtige personalegoder.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner – HQ, Josephine Helvang på mail hr@aldi.dk. Ansøgningsfristen er d. 15.6, men vi hører gerne fra dig før, da vi holder samtaler løbende og ønsker opstart hurtigst muligt.

ALDI Danmark er mere end høj kvalitet til gode priser. Vi er en arbejdsplads med en kultur, der bygger på holdånd og viljen til at vinde i fællesskab. Vi vil være danskernes foretrukne detailkæde, og det er en stor og ambitiøs opgave, som vi ved, vi kan løfte den sammen. Og uanset hvor du er i organisationen, er du med til at gøre hver dag endnu bedre.

Lignende jobs

HR Business Partner

Karlslunde
Fuld tid
HR Business Partner

Junior HR Business Partner

Karlslunde
Fuld tid
Junior HR Business Partner

Junior HR Business Partner

Kolding
Fuld tid
Junior HR Business Partner

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.