ALDI's-25-års-jubilarer

Mød ALDIs jubilarer

  1. Karriere
  2. Mød ALDIs jubilarer
Jubilæumsportræt af leif

For Leif er det bedste ved ALDI det gode kollegaskab

“Vi fejrer Leif hver dag” – lyder det begejstret fra en kollega til Leif Johansen i butikken på Vesterbro.
60-årige Leif er en vellidt og trofast medarbejder, som nu kan fejre sit 25-års jubilæum i ALDI Danmark.

For Leif startede ALDI-rejsen i butikken ved Frederiksberg Centret, hvor han også var så heldig at møde sin nuværende kone. Leif har altid haft en passion for detailbranchen, hvor han også har været omkring Netto og Irma. Hverdagen i ALDI tiltalte hurtigt Leif, hvor han som Butiks- og Souschef har været i flere forskellige butikker. Generelt er Leif utrolig arbejdsom og hjælpsom, hvilket Distriktschef Bahar Atici kan bekræfte: ”Når du ringer til Leif, så er det 100 % sikkert, at han kommer løbende med det samme. Han står altid til rådighed og er altid smilende og positiv. Det er guld værd at have en medarbejder som Leif”.

For Leif er det bedste ved ALDI det gode kollegaskab. Alle hjælper hinanden og står sammen som et team. Samtidig er Leif også draget af den hastige udvikling: “Der er sket meget inden for de sidste år. Vi er blevet mere synlige, og med et større vareudvalg har vi fået flere og nye kunder i butikkerne. Den får på alle tangenter, og det er spændende at være med”.

Portræt af Bjarne

Bjarne er altid på pletten og hurtig til at rykke ud

I sne og slud skal varerne ud.  
44-årige Bjarne Seerup var den eneste chauffør, som mødte op en dag med voldsom snestorm. En meget trofast lastbilchauffør, som altid er på pletten og hurtig til at rykke ud, når kørselsafdelingen i Kolding har brug for hjælp.

Bjarne kan med stolthed fejre sit 25-års jubilæum i ALDI Danmark, hvor han som 19-årig fik læreplads i region Kolding. Som dreng kørte Bjarne med gamle lokomotiv ved Vojens station, og i dag har han sit eget lokomotiv. Med stor passion for lokomotiv – og køretøjer generelt – var Bjarne ikke i tvivl om, at han skulle køre lastbil.

Lastbilchauffør på arbejde - lokomotivfører i fritiden.

Bjarne omtaler ALDI som en god og fri arbejdsplads med et stærkt kollegaskab. “Jeg trives med frihed under ansvar. Hver dag byder på nye oplevelser, og så er det altid hyggeligt at blive mødt med smil og åbne arme ude i butikkerne”.

Teamleder for Distribution, Troels Laursen, har været Bjarnes chef i alle 25 år: ”Bjarne er en ALDIaner helt ud til fingerspidserne. Vi er et godt makkerpar, og Bjarne er meget vellidt, og bidrager altid til en god og festlig stemning. Det er en fornøjelse at have så pålidelig og stærk en medarbejder i mit team".

Portræt af Sisse

Sisse har en høj arbejdsmoral og er altid i godt humør

43-årige Sisse Lerche startede som elev i Dianalund, og har de sidste 10 år arbejdet som souschef i den lille hyggelige by i Svinninge.

Hver dag holder Sisse fanen højt med hendes høje arbejdsmoral og altid gode humør, som smitter af på både kolleger og kunder. Hun er meget vellidt og brænder for et stærkt sammenhold og vinderkultur.

Martin Larsen har gennem mange år været butikschef for Sisse: ”Hun er utrolig pligtopfyldende og hjælpsom og går meget op i, at både kolleger og kunder har det godt. Sisse sørger for at sprede en hyggelig stemning i butikken, og du møder hende altid glad og smilende. En fornøjelse at arbejde sammen med Sisse – og bestemt aldrig kedeligt.”
Sisse elsker at lave sjov – som fx at jonglere med citroner🍋

Sisse trives i trygge rammer, og hun er vild med ALDI’s forandringsproces - det samme er kunderne. ”Vi får ros for den nye indretning, og særligt børnefamilierne er glade for vores udvidet sortiment med masser af økologi.”

Ud over et godt kollegaskab, så værdsætter Sisse også sparring med hendes sambo, som arbejder i Skibby, og om 5 år kan fejre sit 25-års jubilæum i ALDI.

Portræt af Theresa

Udfordringer og stærkt sammenhold er vigtigt for Theresa   

For 42-årige Theresa Ahle startede ALDI-rejsen som elev i butikken i Herning. Theresa var ikke et sekund i tvivl om, at det var hos ALDI, hun hørte til og efter elevtiden tog det fart. Først som souschef og senere som butikschef, er Theresa med til at åbne flere nye butikker. En særlig spændende udfordring for Theresa var åbningen af butikken Tjørring, hvor hun som butikschef fik stor indflydelse på hele forløbet.

Theresa bliver motiveret af at være en del af forskellige processer, og hun er altid omstillingsparat. Distriktschef Mogens Sass omtaler Theresa som en, fabelagtig all-rounder. ”Hun er en stærk, driftsstyret butikschef, som er meget løsningsorienteret – og en vellidt medarbejder, som vægter personalet højt."
Det er vigtigt for Theresa at involvere og lede personalet, så alle arbejder i samme retning og er klædt godt på. Som hun siger: ”Jo flere der kan – jo stærkere står vi.” Det er vinderkultur!

Udfordringer og stærkt sammenhold er nøgleordene for, hvorfor Theresa er glad for at arbejde i ALDI – og hun har tænkt sig at blive.

 

Kontakt os

Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål vedrørende job i ALDI eller sende en forespørgsel om et samarbejde med os på hr@aldi.dk. Vi gør dog opmærksom på, at alle ansøgninger skal gennem vores rekrutteringssystem under ledige stillinger.
Vi samarbejder gerne med studerende, uddannelsesinstitutioner og private organisationer. Vi tager stilling til hver enkelt henvendelse og vender tilbage så hurtigt det er muligt.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.