Glade ALDI-medarbejdere - karriere hos ALDI

Mød en ALDIaner

  1. Karriere
  2. Mød en ALDIaner
Elev Henrik Hjort

Butikschef Mette: Jagten på succes i et godt arbejdsmiljø

“Det er en ubeskrivelig vild rejse, jeg har været på, siden jeg startede som souschef i ALDI i maj 2019. Gode arbejdsforhold og fart på - jeg er det helt rette sted”.

Med masser af energi og et stort konkurrencegen, så har butikschef Mette Høegh Kristensen lige fra start haft store ambitioner for rejsen i ALDI Danmark. Hun vil have succes, og det skal være sjovt, trygt og motiverende at komme på arbejde. Mette går altid målrettet efter at opnå gode resultater, hvor hun gang på gang slår omsætningsrekorder i butikken i Fredericia.

”Mette er en vinder, og er altid på jagt efter succeser og omsætning. Hun er utrolig dygtig til alt, hvad hun gør, hvad enten det handler om ledelse, salg af SPOT-varer eller at lave salgsfremstød i butikken. Hun forstår virkelig at drive en ALDI-butik til perfektion”, siger distriktschef Randi Hem, som er stolt over at have Mette i sit team.

Mette brænder for ALDI og er stolt over at være på en arbejdsplads, hvor der altid er stor opbakning og blik for den enkelte medarbejders situation. 

”Vi passer på hinanden og har det bedste teamwork. Og så er det helt fantastisk at mærke den store opbakning, der er fra alle led i ALDI. Det er helt specielt, og det værdsætter jeg utroligt højt”.

Elev Henrik Hjort

Salgsassistent Nadja: Hvor der er vilje, er der vej

20-årige Nadja Lykke startede som salgsassistent i Hinnerup i august og fik hurtigt et positivt indtryk af ALDI som arbejdsplads og som et sted, hvor der hele tiden sker en masse nye spændende ting. Lige fra start har Nadja fået ansvar og ros fra kollegaer og chefer, som ser en fremtid for Nadja i ALDI: ”Som en energisk, stabil og dygtig medarbejder, ser jeg muligheder for at udvikle Nadja. Hun er utrolig ambitiøs og har øje for at skabe gode kundeoplevelser hver dag – hvad enten det er ved kassen eller i butikken,” fortæller Distriktschef Mia Sommer Madsen, som har planer om at forfremme Nadja til 1. assistent og tilbyde hende elevplads med opstart september 2020.

Nadja kan godt lide, at der er fart på og værdsætter en afvekslende og udfordrende hverdag, hvor hun kan være med til at gøre en forskel. Med et skarpt salgsøje for non-food har hun allerede fået ansvaret for at styre denne kategori, hvilket motiverer Nadja og giver hende en masse selvtillid.

”Jeg har fundet glasskoen til min askepot” er Nadjas slående beskrivelse af, at hun er det helt rette sted i en virksomhed med mulighed for udvikling i et stærkt og trygt butiksteam, der står sammen som en familie.

Portræt af Anjuly

Butikschef Vijay har altid vindermentaliteten med sig

Vijay Canakanathan har været i ALDI Danmark i otte år, og har arbejdet sig op til stillingen som butikschef i 2017. Da Vijay fik stillingen som butikschef, var han Danmarks yngste i ALDI. Han er stolt over at være med på ALDI’s spændende rejse, hvor han både kan mærke og se, at der er sket en positiv udvikling. Distriktschef Filip Nielsen fortæller om Vijay: ”Jeg har aldrig mødt så ung en mand, som er så dedikeret til hans arbejde. At det ovenikøbet er ALDI, at han har en stor passion for, at ALDI’s held”.

Vijay brænder i høj grad for sine medarbejdere og går langt for at motivere dem i deres dagligdag. Det kan være med ros og anerkendelse eller en lille gave. Derudover har Vijay tildelt medarbejderne deres eget ansvarsområde, da han tror på, at det er med til at skabe motivation og udvikling.

Når tiden er inde, vil Vijay gerne gøre yderligere karriere i ALDI, hvor han en dag ønsker at blive Distriktschef. Vijay går altid målrettet efter at kæmpe for sin butik og ALDI’s position på det danske marked. Vinderkultur er inkorporeret i Vijay - han elsker at vinde. Lige nu går han benhårdt efter, at butikken bliver kåret til årets butik i region Kolding.

Portræt af Anjuly

Du møder altid Anjuly med et stort smil - og det smitter! 

26-årige Anjuly Sandhir har grebet mulighederne, hun har mødt på sin vej fra hun i 2012 startede med fritidsjobbet i butikken på Amager. I dag er hun HR-Koordinator i Learning & Development på ALDI Danmarks hovedkontor. Karrieren tog fart, da Anjuly fik tilbudt jobbet som HR-Assistent på kontoret i Karlslunde - en nyoprettet stilling. Samtidig assisterede hun afdelinger - lige fra IT til bogholderi - hvorfor hun har et godt indblik i mange arbejdsgange. Anjuly er meget vellidt i ALDI og står altid til rådighed, hvis kollegaer har brug for hendes brede ALDI-viden.  
 
Nuværende Lønchef Rune Laursen har i alle årene haft Anjuly under sine vinger og blev ved første møde fanget af Anjulys positive og åbne personlighed: ”Anjuly har gåpåmod og er altid frisk på alsidige opgaver og udfordringer. Hun finder løsninger på nye opgaver og er teamplayer med stort T. Anjuly er uundværlig”.
 
Det er vigtigt for Anjuly, at hun kan være med til at gøre en forskel - at hun kan udvikle og styrke ALDI’s medarbejdere. Anerkendelse og ansvar er også alfa og omega for, at Anjuly trives: ”Jeg værdsætter HR-teamet højt, da vi samarbejder og støtter hinanden i et åbent miljø, hvor der også er plads til hygge og sjov”.

Elev Henrik Hjort

Elev Henrik drømmer om at blive dristriktschef

Efter Handelsgymnasiet startede Henrik som salgsassistent i Århus, hvor han fra start tog ALDI-hatten på og udviste gåpåmod. I ALDI tager vi hånd om ildsjælene og dem med karrieredrømme, så kun et lille års tid efter Henriks opstart fik han tilbudt en elevplads i Viby. Henrik er derfor nu i fuld gang med elevuddannelsen i ALDI på 1.år, hvor han efter halvanden uges skolehold allerede har fået knyttet et tæt bånd til de andre elever.

”Jeg har fået min egen rutineret mentor, som jeg kan sparre med, hvilket er rigtig rart. Der er generelt stor fokus på at skabe et stærkt fællesskab og så er det et kæmpe plus, at det er de samme lærere, vi har gennem hele uddannelsen”, fortæller Henrik.

Henrik bliver særlig motiveret af kundekontakten og en hverdag med fart på. Han oplevede for alvor, at der sker mange nye ting i ALDI, da han i sin første uge som elev i Viby var med til at ombygge butikken til nyt butikskoncept. Det var ”den største uge”, og han fik et godt indblik i det nye ALDI.

Henrik har ambitioner om at gøre karriere: ”ALDI er på vej frem og det er et rigtig spændende og godt sted at arbejde. Drømmejobbet er at blive distriktschef, så det vil jeg stile mod”.

Sophie Hovmand

Distriktschef Sophie er en teamplayer med et stort vindergen

Sophie er bare én af ALDI’s stærke kvindelige ledere, som brænder for sit arbejde og er en teamplayer med et stort vindergen. I 2016 fik Sophie jobtilbuddet som distriktschef i ALDI. Det var drømmejobbet, hvor hun havde mulighed for at bruge sine ledelseskompetencer, være en del af ALDI’s rejse og samtidig have gode karrieremuligheder. Sophie går meget op i at lede og udvikle sine medarbejdere, og har ud over sin tjans som distriktschef også ansvaret for ALDI’s elever, som hun følger tæt.

Sophie har ledererfaring fra McDonald's og Burger King, hvor hun sideløbende tog uddannelse i ledelse og økonomi med hovedopgave om forandringsledelse.

"Én af årsagerne til, at jeg valgte jobbet var, at det kunne være spændende at være en del af ALDI’s forandringskultur. Det er en utrolig spændende udvikling, hvor jeg både kan udvikle mig fagligt, men også være medvirkende til at skabe succes”.

Til spørgsmålet om hvordan Sophie vil bidrage til et endnu bedre ALDI, svarer hun:

”Hver dag stræber jeg efter at skabe gode resultater i tæt samarbejde med mine kollegaer og medarbejdere. Jeg vil gerne gå forrest og vise, hvilken stærk vinderkultur vi har i ALDI”.

Elev Henrik Hjort

Butikschef Irfan har fokus på god kundeservice og et motiveret butiksteam

Irfan startede som salgsmedarbejder i 2002. ALDI spottede hurtigt, at Irfan var ambitiøs, dygtig og arbejdsom, hvorfor han kort tid efter fik tilbudt stillingen som butikschef. Han leder i dag en ny konceptbutik på Østbanegade i København.  

Irfan er stolt af sit arbejde og trives i en travl hverdag med masser af kunder og mange varer.  Irfan motiveres særligt ved glade medarbejdere og tilfredse kunder:

”Den daglige snak med kunderne og godt humør blandt medarbejderne smitter og giver en masse positiv energi”, fortæller Irfan som går meget op i, at medarbejderne trives. ”Vi er som en lille ALDI-familie. Vi hjælper hinanden og kan jeg fornemme en medarbejder, der har en dårlig dag, så tager vi en snak over en kop kaffe, og så er vi klar til at arbejde”. 

For hver dag at stræbe efter at skabe et endnu bedre ALDI, så har Irfan fokus på god kundeservice og et motiveret butiksteam:

”Det er vores opgave at synliggøre og præsentere alle de nye tiltag, der sker i ALDI. Vi får masser af ros og positiv respons fra kunderne, hvor det særligt er medarbejdernes indsats, som medvirker til, at kunderne får en god indkøbsoplevelse i det nye ALDI”.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål vedrørende job i ALDI eller sende en forespørgsel om et samarbejde med os på hr@aldi.dk. Vi gør dog opmærksom på, at alle ansøgninger skal gennem vores rekrutteringssystem under ledige stillinger.
Vi samarbejder gerne med studerende, uddannelsesinstitutioner og private organisationer. Vi tager stilling til hver enkelt henvendelse og vender tilbage så hurtigt det er muligt.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.