1. Stillingstyper

Stillingstyper i ALDI

ALDI medarbejdere i godt humør - karriere hos ALDI

Sæt din POWER i spil i ALDI

I ALDI ved vi, at alle vores medarbejdere har hver deres vigtige rolle i, at vi lykkes med at genopfinde discount. At vi skal spille sammen som et hold på tværs af roller, ansvarsområder og geografisk placering. Vi løfter og løser hver dag nye udfordringer og flytter os tættere på det nye ALDI.

I ALDI har vi en plads til dig uanset om du er ny på arbejdsmarkedet eller har rygsækken fyldt med power og erfaring. 

I butik

Butik

Vi har ca. 200 butikker i hele Danmark og flere på vej. I hver butik er der et vinderteam, som møder kunderne hver dag. Der er også et vinderteam, der venter på dig. Læs mere om vores powerroller i butikker her: 

Category management

Hovedkontoret

Vi skaber rammerne for at genopfinde discount. Det skal være enkelt og deri ligger udfordringen. Find din plads på vores hovedkontor her: 

HR

Administration og lager

Vores to administrationer og tre lagre varetager vigtige opgaver for at hjulene løber rundt. Læs mere om hvilke muligheder vi tilbyder på vores regionale kontorer her: 

Interesseret i et job hos ALDI?

ALDI er i rivende udvikling, og vi søger løbende mere personale fyldt med POWER.

Se alle vores ledige stillinger her.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.