Glade ALDI-medarbejdere - karriere hos ALDI

Mød vores butiksansatte

  1. Stillingstyper
  2. Mød vores butiksansatte
Elev Henrik Hjort

Salgsassistent Nadja: Hvor der er vilje, er der vej

20-årige Nadja Lykke startede som salgsassistent i Hinnerup i august og fik hurtigt et positivt indtryk af ALDI som arbejdsplads og som et sted, hvor der hele tiden sker en masse nye spændende ting. Lige fra start har Nadja fået ansvar og ros fra kollegaer og chefer, som ser en fremtid for Nadja i ALDI: ”Som en energisk, stabil og dygtig medarbejder, ser jeg muligheder for at udvikle Nadja. Hun er utrolig ambitiøs og har øje for at skabe gode kundeoplevelser hver dag – hvad enten det er ved kassen eller i butikken,” fortæller Distriktschef Mia Sommer Madsen, som har planer om at forfremme Nadja til 1. assistent og tilbyde hende elevplads med opstart september 2020.

Nadja kan godt lide, at der er fart på og værdsætter en afvekslende og udfordrende hverdag, hvor hun kan være med til at gøre en forskel. Med et skarpt salgsøje for non-food har hun allerede fået ansvaret for at styre denne kategori, hvilket motiverer Nadja og giver hende en masse selvtillid.

”Jeg har fundet glasskoen til min askepot” er Nadjas slående beskrivelse af, at hun er det helt rette sted i en virksomhed med mulighed for udvikling i et stærkt og trygt butiksteam, der står sammen som en familie.

Elev Henrik Hjort

Butikschef Vijay har altid vindermentaliteten med sig

Vijay Canakanathan har været i ALDI Danmark i otte år, og har arbejdet sig op til stillingen som butikschef i 2017. Da Vijay fik stillingen som butikschef, var han Danmarks yngste i ALDI. Han er stolt over at være med på ALDI’s spændende rejse, hvor han både kan mærke og se, at der er sket en positiv udvikling. Distriktschef Filip Nielsen fortæller om Vijay: ”Jeg har aldrig mødt så ung en mand, som er så dedikeret til hans arbejde. At det ovenikøbet er ALDI, at han har en stor passion for, at ALDI’s held”.

Vijay brænder i høj grad for sine medarbejdere og går langt for at motivere dem i deres dagligdag. Det kan være med ros og anerkendelse eller en lille gave. Derudover har Vijay tildelt medarbejderne deres eget ansvarsområde, da han tror på, at det er med til at skabe motivation og udvikling.

Når tiden er inde, vil Vijay gerne gøre yderligere karriere i ALDI, hvor han en dag ønsker at blive Distriktschef. Vijay går altid målrettet efter at kæmpe for sin butik og ALDI’s position på det danske marked. Vinderkultur er inkorporeret i Vijay - han elsker at vinde. Lige nu går han benhårdt efter, at butikken bliver kåret til årets butik i region Kolding.

Elev Henrik Hjort

Souschef Mette imponerer i ALDI

43-årige Mette Høegh Kristensen startede som souschef i Fredericia i maj og har lige fra start været en værdsat medarbejder, som med sin energi giver et løft til butikken. Mette vil gerne gøre karriere inden for detailbranchen, og søgte derfor stillingen som souschef i ALDI, da hun fandt ud af, at karrieremulighederne er mange. Mette beskriver stolt ALDI som en arbejdsplads der tilbyder frihed under ansvar, godt personalemiljø, flotte butikker og ikke mindst et sted, hvor der er fokus på udvikling af medarbejderne. Mettes store indsats som souschef går ikke ubemærket hen. Distriktschef Randi Hem fortæller om Mette: ”Jeg kan ikke beskrive Mette bedre end at hun er utrolig dygtig til alt, hvad hun gør, hvad enten det handler om ledelse, salg af SPOT-varer eller at lave salgsfremstød i butikken. Hun forstår virkelig at tage opgaverne til sig og får dem udført til perfektion”.

For Mette er det vigtigt, at anerkende og rose medarbejderne i butikken samt at fejre både de små og store succeser. For nylig havde ALDI 42-års fødselsdag, hvor Mette fremhæver det særlige ved disse lejligheder: ”Jeg synes, at det er rigtig fedt, når vi, i butikkerne, har frirum til at give den ekstra gas og gøre lidt ekstra ud af vores opsætning af fødselsdagsvarerne”.

Med store ambitioner og en masse gåpåmod er Mette top-motiveret til at gøre hver dag endnu bedre – for kunderne og ikke mindst medarbejderne.

Kontakt os

Du er altid velkommen til at stille os spørgsmål vedrørende job i ALDI eller sende en forespørgsel om et samarbejde med os på hr@aldi.dk. Vi gør dog opmærksom på, at alle ansøgninger skal gennem vores rekrutteringssystem under ledige stillinger.
Vi samarbejder gerne med studerende, uddannelsesinstitutioner og private organisationer. Vi tager stilling til hver enkelt henvendelse og vender tilbage så hurtigt det er muligt.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.