Om ALDI

Om ALDI Danmark

Historien om ALDI er historien om at holde fokus på det væsentlige og barbere alle unødvendige omkostninger væk. Så når vi siger ’Kom hjem med mere’, betyder det mere i posen, mere på kontoen og mere overskud i hverdagen.

Forståelsen af det gode købmandskab fik ALDI med sig i vuggegave. Brødrene Karl og Theo Albrecht blev født ind i en købmandsfamilie, og da de overtog familieforetagendet i 1945, tog forretningen for alvor fart. Opskriften var enkel: God kvalitet, lave priser og et stærkt fokus på omkostninger. I 1962 blev det til ALDI - en sammentrækning af familienavnet Albrecht og Diskont, som betyder rabat.

ALDI Danmark åbnede sin første butik i 1977 og var den første discountkæde i Danmark. I dag er der 190 Aldi-butikker over hele landet og ca. 2.800 medarbejdere. ALDIs danske hovedkontor ligger i Albertslund, og vi har centrallagre i Haverslev, Kolding og Karlslunde.

Grundtanken i ALDI er at tilbyde et nøje udvalgt sortiment af dagligvarer af høj kvalitet til den lavest mulige pris - nemt og hurtigt. Det ændrer vi ikke på, men på mange andre områder er vi i gang med at forny os. 

 
Det nye ALDI

I 2017 satte ALDI Danmark gang i en omfattende moderniseringsplan. Vi arbejder målrettet på at skabe en bedre indkøbsoplevelse og bygger derfor nye, moderne butikker i hele landet. De nye butikker er større, lysere, bedre indrettet og energioptimerede med bl.a. solceller på taget. Samtidig har vi tilpasset vores sortiment med flere danske varer, mere økologi og flere kendte brands kombineret med vores egne gode produktserier.

I ALDI har vi en klar holdning til kvalitet, og ansvarlighed er en del af vores DNA. Vi stiller høje krav til vores leverandører, når det kommer til varens kvalitet, dyrevelfærd, social ansvarlighed samt miljøbeskyttelse. Både nationalt og internationalt samarbejder vi med NGO’er for at mindske madspild og sikre en mere bæredygtig udvikling i vores leverandørkæde og de lande, vi opererer i.

 
Powered by People

ALDI er Powered by People. Det er de ca. 2800 dedikerede ALDIanere, som får tingene til at ske. Vi en dynamisk virksomhed, og vi tilbyder fremragende karrieremuligheder for både nyuddannede og erfarne medarbejdere med kompetencer inden for salg, logistik og retail management. Vi er jævnligt på udkig efter nye kolleger og talenter, så tag gerne et kig på vores karriereportal.

ALDI Danmark er del af ALDI Nord gruppen, som er en af Europas førende detailvirksomheder og repræsenteret i ni lande med samlet set flere end 80.000 ansatte.

Om ALDI

ALDIs historie

Fra at være en lille butik i Essen-Schonnebeck, Tyskland, er ALDI vokset sig til at være en af Europas førende detailvirksomheder.

Læs mere
Presse - ALDI Danmark

Presse

Find de seneste nyheder fra ALDI på vores presseside.

Læs mere
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch