1. ALDImeter
  2. Eksperter

Eksperter

Vi har inviteret håndplukkede eksperter med, som hver især – og på meget forskellig vis – har tæt berøring med danskerne og deres hverdagsvilkår hver eneste dag.  

Eksperterne giver vigtige input til vores data og analyser og har været med i udviklingen af ALDImeter allerede inden første spørgeskemaundersøgelse blev sendt ud til 2.000 danske husstande.

De bidrager alle med forskellige perspektiver på resultaterne samt gode råd og tips og tricks, som danskerne kan implementere direkte i deres hverdag.

  • Red Barnet er Danmarks største børnerettighedsorganisation, som kæmper for en verden, der respekterer børns rettigheder og arbejder for at skabe bæredygtige forbedringer i børn og unges liv.
  • Lola Jensen er familierådgiver, foredragsholder og forfatter og blandt andet kendt fra TV2 Go’ Morgen Danmark, hvor hun gennem mange år har givet danske børnefamilier i betydningsfulde råd med på vejen. 
  • Lene Okholm er økonomisk familierådgiver og hjælper danske familier med økonomisk rådgivning indenfor privatøkonomi, skilsmisse og pension. 

Download tips og tricks

Synes du også, det er svært at bevare det gode humør, når madbudgettet ikke længere strækker, når prisen på benzin skyder i vejret, eller en uforudset regning lander på køkkenbordet?

Tryk på linket og få to printklare filer lige til at hænge på køleskabet.

download

Familievejleder Lola Jensen giver gode tips og tricks til, hvordan man holder humøret oppe i familien, selvom prisstigningerne presser.

Download
download tips og triks

Økonomisk rådgiver Lene Okholm giver gode tips og tricks til, hvordan man får mad- og feriebudgettet til at række, selvom prisstigningerne presser.

Download

Kontakt

Vil du høre mere om ALDImeter, så kontakt: 

Louise Wendelbo, kommunikationschef i ALDI, louise.wendelbo@aldi.dk, 0045 28447756

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch