1. ALDImeter
  2. ALDImeter-familier

ALDImeter-familier

I hver ALDImeter-undersøgelse indgår en eller flere ALDImeter-familier. Familierne fungerer som real life cases for vores analyser.  

ALDI har fået lov til at være med på sidelinjen hos ALDImeter-familierne i afgrænsede perioder, hvor vi også stiller både familie- og økonomisk rådgivning til rådighed. Sådan får familierne gode råd og brugbare lifehacks, der kan gøre hverdagen lettere. Ikke blot for vores ALDImeter-familier, men for danske familier generelt, der får lov til at kigge med, når vores ALDImeter-familier rapporterer om og fra hverdagen. 

Her kan du finde videoklip og udtalelser fra vores ALDImeter-familier. 

Mød Familien Paich

Mød vores allerførste ALDImeter-familie, Familien Paich fra Sønderjylland. Familien bor i smukke naturrige omgivelser i en landejendom med deres fire skønne børn. Og som de fleste andre mærker familien, hvad de høje prisstigninger betyder for dagligdagen.

Familien Paich har haft besøg af familievejleder Lola Jensen, som har øst ud af gode råd, tips og tricks til at holde humøret højt, selvom der er mindre at rutte med i budgettet end vanligt: 

Mød familien Paich ALDImeter

Se også familien præsentere sig selv her: 

Familien Paich - ALDImeter

Kontakt

Vil du høre mere om ALDImeter, så kontakt: 

Louise Wendelbo, kommunikationschef i ALDI, louise.wendelbo@aldi.dk, 0045 28447756

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch