1. ALDI's historie
  2. ALDI på fremtidskurs

ALDI på fremtidskurs

Aldi Nord butik set udefra – ALDI på fremtidskurs

100 års tradition, der ikke tager sig gammel ud! Hos ALDI Nord ser vi nemlig regelmæssigt på, hvordan ALDI kan fornyes. Det omfatter udvikling af det faste sortiment, et attraktivt, moderne emballagedesign samt en overskuelig og informativ udformning af vores tilbudsavis og vores tilstedeværelse på internettet. Vi vil gerne fortsat kunne gøre vores kunder tilfredse med kvaliteten af vores vareudbud og services.

ALDI har gennem de seneste år moderniseret og ombygget eksisterende butikker. Og en stor del af ALDI-butikkerne vil ved udgangen af 2018 være moderniserede. De vil langt fra minde om butikkerne, som vi kender dem i dag. Vi kan næsten ikke vente med at præsentere vores nye butikker.

Her kan du se billeder fra nogle af de moderniserede butikker:

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Udfyld venligst dette felt.
Udfyld venligst dette felt.

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.