Vores kerneværdier
  1. Compliance

Vores kerneværdier

Kundeservice

"Enkel. Ansvarlig. Pålidelig." Disse er kerneværdierne bag vores virksomhedsfilosofi, og de afspejler sig i alt, hvad vi gør. De udgør grundlaget for vores succes og karakteriserer vores arbejde med ansatte såvel som med forretningspartnere. Vores status og omdømme er skabt ud fra disse kerneværdier.

Vi forventer, at vores medarbejdere og vores forretningspartnere handler ansvarligt og pålideligt. Lovregler, retningslinjer og kontrakter skal overholdes.

Vores forståelse af compliance

For os betyder compliance overholdelse af alle regler, retningslinjer og kontrakter, som ALDI Danmark er underlagt – alene, sammen med vores kollegaer og med vores samarbejdspartnere.

Compliance management-systemet skal sikre gensidig succes

ALDI Danmarks compliancestyringssyetem (CMS) er designet til at hjælpe vores medarbejdere til at leve op til vores compliacemål og kerneværdier. Målet med CMS er at sikre og fremme ALDI Danmarks fremtidige succes, samt at afværge potentielle skader mod forretningen. Det er afgørende for ALDI Danmarks og vores medarbejderes gode image og fremtidige succes, at vi lever op til vores ansvar, vores kerneværdier og vores identitet, og CMS tjener således til at beskytte vores forretning og vores medarbejdere.

Compliance management-system

Compliance hjul

Compliance vedrører os alle

Potentielle overtrædelser af regler, retningslinjer, kontakter eller andet accepteres ikke. I ALDI Danmark arbejder vi derfor målrettet på at identificere og afhjælpe alle potentielle brud på compliance hurtigst muligt, så vi kan forhindre og begrænse skade hos vores ansatte, samarbejdspartnere og på vores omdømme. Vi er taknemmelige for, at vores medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere og andre vil hjælpe os med at opdage og bekæmpe mulige ulovlige, uretmæssige eller diskriminerende handlinger.

Til det formål har vi etableret et sikkert whistleblowingsystem, som gør det nemt at tippe os om, hvis du oplever noget ulovligt, diskriminerende eller andet, der er i strid med vores interne regler. Det kan du gøre i fuld fortrolighed og anonymt, hvis du ønsker det.

Du kan læse mere om whistleblowing i ALDI Danmark her, eller gå direkte til whistleblowing-systemet ved at klikke på boksen nedenfor.

whistleblowing

Whistleblower system

Whistleblowing er tiltænkt medarbejdere i ALDI, som et værktøj til at sikre fortrolighed og integritet.

Foretag indberetning her
kundeservice

Kontakt kundeservice

Er din henvendelse et generelt spørgsmål eller en klage, bedes du rette henvendelse til vores kundeservice.

Kontakt kundeservice

Læs mere om vores compliance målsætning  

Compliance målsætning folder

Læs mere om vores mål for overholdelse af angivne standarder her.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch