1. CSR

Sammen tager vi ansvar

Vores varer er en af grundstenene i vores forretning. Deres kvalitet, oprindelse og friskhed. Det er samtidig et af de områder, hvor vi har størst mulighed for at påvirke vores samfund positivt, sikre høje sociale standarder i vores leverandørkæder og nedbringe den miljøbelastning, der er, når man arbejder med produktion og salg af dagligvarer.

I ALDI arbejder vi for at forbedre arbejdsforholdene i de lande, vores varer kommer fra og sikre et højt niveau af transparens i vores leverandørkæder. Klima- og miljøforandringerne står højt på vores agenda, og vi arbejder derfor aktivt for at reducere drivhusgasser og optimere emballagen for at skabe en mere bæredygtig forandring.

Vi holder løbende vores kunder opdateret på vores aktiviteter indenfor CSR og bæredygtighed, og hvert år udgiver vi en bæredygtighedsrapport med status over vores arbejde både nationalt og internationalt.  

Redegørelse for samfundsansvar 2021 - ALDI Danmark

Ansvarlighedsrapport

Vi gør status for alle vores initiativer, politikker og målsætninger og samler det i ALDI Danmarks "Redegørelse for samfundsansvar". Læs om alle de tiltag, vi har arbejdet med i det forgangne år og følg med i, hvordan vi lever op til vores målsætninger.

Læs mere
Forskellige fødevarer - varepolitikker hos ALDI

Varepolitikker

I ALDI tager vi ansvar for de varer, som vi sælger, og vi udvikler løbende vores sortiment med bæredygtige og ansvarligt producerede varer.

Læs mere
Medarbejdere i en fabrikshal - Ansvarlig leverandørkæde ALDI

Ansvarlig leverandørkæde

Vi har et ansvar for vores leverandørkæde, og derfor stiller vi høje krav, så vi kan udvikle mere bæredygtige leverandørkæder.

Læs mere
Lyset skinner igennem nogle træer

Klima og miljø

Klimaforandringerne og miljøet påvirker os alle. Derfor har vi lavet strategier med det overordnede mål at reducerer vores drivhusgasser og vores emballager. Vi stræber efter at skabe en mere bæredygtig forretning.

Læs mere
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch