FN’s 17 verdensmål
  1. CSR
  2. ALDI og verdensmålene

ALDI støtter op om FN's verdensmål

I september 2015 vedtog FN 17 verdensmål for bæredygtig udvikling (Sustainable development Goals - SDGs). Målene kan kun nåes gennem et intensivt samarbejde inden for rammerne af et globalt samarbejde. 

ALDI Nord bidrager til at nå FN's verdensmål. Temaer såsom ansvarligt forbrug, produktion og ligestilling samt klimaindsats er væsentlige for en virksomhed som vores.

Danmark for målene

ALDI med i "Danmark for Målene"

ALDI var med i karavanen, som kom rundt til 48 danske byer fra maj til august 2019 med det formål at udbrede kendskabet til FN's 17 verdensmål. Mål, der skal være med til at sikre en mere bæredygtig verden for alle inden 2030.

Vi var med på temadagene "Sundhed for alle" og "Fødevarer i balance", hvor vi inviterede til sjove og lærerige dage med aktiviteter og konkurrencer for både børn og voksne. 

Sammen skal vi gøre verdensmål til hverdagsmål.

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.
div>

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.