Medarbejdere i en fabrikshal - Ansvarlig leverandørkæde ALDI
  1. CSR
  2. Ansvarlig leverandørkæde

Vores arbejde med leverandørkæden

Kakao fra Vest Afrika. Tøj syet i Bangladesh af bomuld dyrket i Indien. Bananer fra Mellemamerika. Vi importerer hver dag varer til vores butikker fra hele verden, og alle varer har deres egen produktion og deres egen leverandørkæde.

De beslutninger, som vi dagligt træffer, påvirker hele leverandørkæden, og vi er bevidste om vores ansvar. Vi arbejder løbende med vores leverandører for at udvikle mere bæredygtige leverandørkæder. Det gør vi bl.a. ved, at en uafhængig tredjepart kontrollerer de fabrikker, der producerer vores varer og ved at stille krav om anstændige arbejdsvilkår og beskyttelse af miljøet og naturens ressourcer.

Arbejdere i fabrikshal – sikre og fair arbejdsforhold i ALDI

Arbejdsforhold i risikolande

Som medlem af amfori arbejder vi for at forbedre arbejdsforholdene i de risikolande, hvor vores produkter bliver fremstillet og vi stiller krav til vores leverandører om tredjepartscertificering af produktionssteder i risikolande.

Læs mere
ATC Code – Transparens og sporbarhed ALDI

Transparens

Transparente og bæredygtige leverandørkæder er en fundamental del af vores arbejde med ansvarlighed.

Læs mere
Flere arbejdere arbejder med tekstiler i en stor fabrikshal

Tekstiler og sko

Fremstilling af tøj og sko er en af de mest forurenende industrier i verden. Derfor er det vigtigt, at vi som virksomhed tager ansvar for at begrænse miljøbelastningen og kontinuerligt arbejder for at forbedre arbejdsforholdene.

Læs mere
UN Guiding Principles

Menneskerettigheder

ALDI respekterer FN’s retningslinjer for menneskerettigheder og erhvervsliv.

Læs mere
Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch