Tekstiler og sko

Flere arbejdere arbejder med tekstiler i en stor fabrikshal

Leverandørkæden for tekstiler og sko

Medarbejde på tekstilfabrik - ALDI Danmarks indkøbspolitik for tekstiler og sko

Fremstilling af tøj og sko er en af de mest forurenende industrier i verden, og tøjet bliver ofte syet i lande, hvor lønnen er lav og arbejdsforholdene kritisable. Det er derfor vigtigt, at vi som virksomhed tager ansvar for at begrænse miljøbelastningen og kontinuerligt arbejder for at forbedre arbejdsforholdene på de fabrikker, hvor vores tøj bliver fremstillet.

Vi har en række initiativer, der skal hjælpe til at gøre fremstillingen af vores tøj og sko mere bæredygtigt. Vi stiller krav til bomuldsdyrkningen, og til den måde tøjet bliver fremstillet på. I 2018 er vores mål, at 30% af bomulden enten er økologisk, Fairtrade eller genanvendt.

Vi arbejder desuden med initiativer, som skal hjælpe vores leverandører med at begrænse brugen af kemikalier og støtter målene i Greenpeaces Detox kampagne gennem vores frivillige Detox forpligtigelse - ALDI Detox Commitment.

Via vores tilslutning til amfori BSCI kræver vi, at alle leverandører skal overholde BSCI’s adfærdkodeks. Det kontrollerer vi gennem audit, der bliver gennemført af en uafhængig tredjepart, som beskriver en række forbedringer, der skal gennemføres, hvis der findes afvigelser på fabrikkerne. Ud over audits har vi igangsat en række sociale dialog projekter i Bangladesh under vores ALDI Factory Advancement projekt (AFA). I 2017 havde vi igangsat AFA på 38 fabrikker, der i alt beskæftiger 85.000 arbejdere.

Rum med flere mennesker siddende i rundkreds – social dialog i Bangladesh med ALDI

Social dialog i Bangladesh

I ALDI Factory Advancement project (AFA) arbejder vi for at forbedre arbejdsvilkårene og samarbejdet mellem arbejdere og ledelsen på produktionssteder i Bangladesh.

Læs mere
Mor med to børn – Bangladesh ACCORD hos ALDI

The Bangladesh ACCORD

ALDI har underskrevet den internationale Accord on Fire and Building Safety in Bangladesh.

Læs mere
Træplade med flere stykker læder og værktøj

Leather Working Group

ALDI er medlem af Leather Working Group (LWG), der arbejder for at forbedre forholdene på garverier og øge gennemsigtigheden i læderindustrien.

Læs mere
En dame læner sig op ad et træ – Aldi Detox Commitment

ALDI Detox Commitment

Som en del af den verdensomspændende Detox kampagne har vi forpligtet os til at udfase en række kemikalier fra vores produktion af tøj og sko senest i 2020.

Læs mere

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch