Transparens

ATC Code – Transparens og sporbarhed ALDI

Offentliggørelse af produktionssteder for tekstiler og sko

Produkttionssted - tekstiler og sko

Gennemsigtighed i leverandørkæden spiller en vigtig rolle i ALDI’s arbejde med at sikre socialt ansvarlige vilkår og høje miljøstandarder hos vores producenter af tekstiler og sko. Med offentliggørelsen af produktionssteder ønsker vi at give vores interessenter indsigt i vores leverandørkæde og derved yderligere understøtte vores arbejde med ansvarlige leverandørkæder.

Listen, der dækker over tekstiler og sko i ALDI’s eget sortiment i Danmark og Tyskland, opdateres løbende og indeholder navne, adresser og antal medarbejdere på produktionsstederne. I marts 2017 offentliggjorde ALDI Nord første gang en oversigt over produktionssteder for sko og tekstiler på www.aldi-nord.de.

Liste over produktionssteder for tekstiler og sko - opdateret marts 2020 (PDF)

ALDI Transparency Code (ATC)

ALDI Transparency Code (ATC) er vores løsning på at øge gennemsigtigheden og tilbyde vores kunder mere information om, hvor produkterne kommer fra. I tæt samarbejde med vores leverandører arbejder vi på løbende at udvide udvalget af produkter med ATC sporing.

ATC koden findes på udvalgte kødprodukter, og inden for den nærmeste fremtid forventer vi at udvide ordningen til tekstiler.

Få oplysninger om produkternes oprindelighed ved at scanne QR-koden på emballagen med din smartphone eller indtast ATC-koden på:

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne? *

Datovælger *

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00

Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.