1. CSR
 2. Varepolitikker
 3. Lokale fødevarer

Lokale fødevarer

Lokale fødevarer

Et mere bæredygtigt forbrug

Lokale fødevarer er kommet i fokus, og det er der gode grunde til. For det første er vi med til at støtte de lokale producenter, når vi som virksomhed og forbrugere vælger lokale fødevarer. Og for det andet skaber en mere lokal handel en større gennemsigtighed i forhold til, hvor vores mad kommer fra.

En tredje og vigtig faktor angår klimaet. For med lokalt producerede fødevarer minimerer vi transporten og udleder dermed mindre CO2. Så når vi i ALDI arbejder med at udvikle vores sortiment af lokale fødevarer, er det også for at kunne bidrage til et mere bæredygtigt forbrug.

Der er forskellige forståelser af, hvornår en fødevarer er ’lokal’. Derfor har ALDI lavet en guide, som beskriver fem forskellige definitioner af ’lokale fødevarer’:     

 1. Regionale produkter
 2. Nationale produkter
 3. Lokale specialiteter
 4. Lokale brands
 5. Lokale retter og opskrifter


Flere danske varer i ALDI's butikker
I Danmark arbejder vi særligt med punkt 2, Nationale produkter. Vi har særligt fokus på fersk kød, æg, mælkeprodukter, samt frugt og grønt, men vi tilbyder også danske varer indenfor for eksempel brød, mel og pålæg.
Vi vil også gerne gøre det så nemt som muligt for vores kunder at finde de danske fødevarer i butikkerne. Derfor mærker vi danske varer i vores egne mærker med et dansk flag. Det betyder, at varen er produceret i Danmark med danske ingredienser. 

Vil du vide mere?
Du kan læse mere i den guideline, vi har lavet i ALDI International (engelsk version): 

Guideline for Local Food

Påmindelse af

Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
 • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
 • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
 • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
 • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
 • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
 • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch