Afskovning

Afskovning betegnes som det, der sker, når et skovområde forsvinder, fordi træerne fældes, og arealet efterfølgende omdannes til en anden form for landskab. Afskovning er et emne, som har fået meget opmærksomhed verden over i de seneste år, og vores seneste analyser viser også at dette er et emne, der er kommet højt op på agendaen hos de danske forbrugere.
 
Afskovning skaber store problemer for klimaet og biodiversiteten og har desuden betydelige negative konsekvenser for lokalsamfundene i bl.a. Sydamerika. Skovene understøtter vores fødevareforsyning og absorberer den CO2 , vi lukker ud i atmosfæren. Netop derfor er det vigtigt at bidrage til at bekæmpe afskovning. I forbindelse med COP26 i Glasgow i 2021 har mere end 100 lande, inklusive Danmark, indgået en aftale om at stoppe afskovning inden 2030 og genoprette jordens skove. For at bidrage til at bekæmpe afskovning har vi i ALDI strenge indkøbspolitikker for palmeolie, kakao, soja, bananer, oksekød, kaffe, sukker, kokos samt træprodukter og emballage.
 
Læs vores internationale afskovningspolitik her:

DIEH

”ALDI er med til at gå forrest i kampen mod at stoppe afskovning ved at sætte sig et mål, om at 100% af sojaforbruget i egne varer skal afskovningsfri. Gennem deres aktive indsats i sojaalliancen bidrager ALDI til, at den globale sojaproduktion bliver mere ansvarlig”, siger Janine Dortmundt, Rådgiver, globale værdikæder i DIEH.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch