1. CSR
  2. Varepolitikker
  3. Blomster og planter

Blomster og planter

Røde roser

Bæredygtige blomster og planter

Markedet for blomster og planter er globalt. Holland er verdens største eksportør af snitblomster, men der kommer i stigende grad blomster til Danmark fra hele verden. Det stiller store krav til vores arbejde med at sikre ordentlige arbejdsforhold og miljøbeskyttelse i leverandørkæden.

I vores internationale indkøbspolitik for blomster og planter har vi opstillet en række målsætninger, og vi stiller krav om certificeringer, der tager hensyn til de økonomiske, sociale og miljømæssige forhold forbundet med dyrkning af blomster og planter.

Allerede nu er vores snitblomster certificeret efter MPS, GlobalG.A.P. eller Fairtrade, som alle er internationale standarder med fokus på miljø og arbejdsvilkår. 

Ved udgangen af 2019 skal alle vores blomster og planter være bæredygtigt certificerede og mærket med forbrugermærket fra GlobalG.A.P. Derudover arbejder vi for at fremme beskyttelse af bier og minimere brugen af pesticider gennem forskellige internationale initiativer.

Læs mere i vores internationale indkøbspolitik for blomster og planter her:

Find mere information her:

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch