Bomuld

Bomuldspolitik

Bæredygtig bomuld

Bomuld er en fornybar resurse, der kan dyrkes igen og igen. Bomuldstekstiler har mange gode egenskaber, som evnen til at kontrollere fugt, give komfort, kombineret med bomuldets holdbare egenskaber. Men bomuldsdyrkning produceres hovedsagligt i udviklingslande, hvor det ofte er forbundet med sociale, økonomiske og miljømæssige risici.

Bomuld udgør størstedelen af de tekstiler vi sælger. Bomuldsproduktionen beskæftiger cirka 250 millioner mennesker over hele kloden. Som en af ​​de største supermarkedskæder i Europa ønsker vi derfor at fremme en både miljømæssig og social ansvarlig fremstilling af vores tekstiler. Vi indkøber derfor i stigende grad bomuld der er dyrket bæredygtigt, for at både bevare naturressourcer og beskytte sundheden for de mennesker, der dyrker det.

Derfor har vi sat følgende målsætning for vores produkter:

  • 100% af bomuldet i ALDI’s beklædnings- og boligtekstiler skal være bæredygtigt dyrket ved udgangen af ​​2025


Politik for mere bæredygtig bomuld

For at etablere og implementere sociale, miljø og økonomiske standarder arbejder vi sammen med vores leverandører om at forbedre bomuldsdyrkningen. Det gør vi gennem internationale anerkendte bæredygtighedsstandarder.

ALDI tilbyder allerede et stort antal varer med certificeret bomuld. Mere bæredygtig bomuld definerer vi som; Fairtrade, Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard (OCS) 100/Blended, Better Cotton Initiative (BCI), Cotton made in Africa (CMiA) og genanvendt bomuld.

For ALDI er gennemsigtighed og sporbarhed to væsentlige kriterier for indkøb og markedsføring af bæredygtig bomuld. Derfor vil vi gradvist udvide ALDI Transparency Code (ATC), så du kan se hvor vores varer er produceret.

 

International bomuldspolitik

Alle disse foranstaltninger er byggestenene i ALDI's internationale bomuldstrategi. En oversigt over alle tiltag kan læses her:

International Buying Policy for Cotton (PDF) - kun på engelsk

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch