Kaffe

Kaffebønner - ALDI's indkøbspolitik for kaffe

Indkøbspolitik for kaffe

Danskerne er et af de mest kaffedrikkende lande i verden, og internationalt har efterspørgslen på kaffe aldrig været større. I ALDI har vi forpligtet os til at fremme bæredygtig kaffedyrkning og arbejde for bedre arbejdsvilkår for kaffebønder verden over. Derfor omstiller vi løbende vores kaffe til økologisk eller certificeret kaffe. Ved udgangen af 2020 skal 50% af den mængde råkaffe, som vi anvender i alle ALDI Nord lande, være certificeret.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af kaffe produkter her, eller læs mere om vores arbejde med at fremme bæredygtig kaffedyrkning i vores internationale indkøbspolitik for kaffe.

Kaffe indkøbspolitik - 2016 mål nået

Siden udgangen af 2016 har ALDI Nord omstillet mindst 30% af den mængde rå kaffe, som vi anvender til kaffe, der er certificeret iht. Fairtrade, UTZ/Rainforest Alliance eller økologi.

Kaffe indkøbspolitik - 2020 international målsætning

Inden udgangen af 2020 vil ALDI Nord omstille mindst 50% af den mængde rå kaffe, som vi anvender til kaffe, der er certificeret iht. Fairtrade, UTZ/Rainforest Alliance eller økologi.

Bæredygtig kaffe

Kaffedyrkning udgør eksistensgrundlaget for ca. 25 millioner kaffebønder i Afrika, Asien og Mellemamerika, og på verdensplan er mere end 100 millioner mennesker involveret i handel og forarbejdning af kaffe. Det handler om at værne om kaffen fra dyrkning til bearbejdning og sikre både råvarens kvalitet samt arbejdsvilkårene for dem, der arbejder i leverandørkæden. Som medlem af Global Coffee Platform (GCP) har ALDI siden 2009, i den frivillige sammenslutning af producenter, forhandlere og NGO’er, arbejdet på at sikre forbedrede arbejdsvilkår og bedre miljøbeskyttelse i kaffedyrkningen.

Påmindelse af
Fejl! Beklager, der er sket en fejl. Prøv igen senere.

Skal vi sende dig en besked, når varen er i butikkerne?

Datovælger

Påmindelsesdag
To dage før
En dag før
Samme dag
Tidspunkt
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Bemærk
  • For at kunne benytte vores gratis påmindelsesservice, skal du autentificere dig selv. Indsat venligst din e-mailadresse eller telefonnummer og klik på "Aktiver påmindelse". Afhængig af hvilken enhed du har valgt, vil du derefter modtage en besked med et bekræftelseslink i din indbakke eller telefon. Klik venligst på linket for endeligt at aktivere påmindelsen. Derefter er der ikke brug for mere autentificering.
  • Udfyld venligst alle felter markeret med *.
  • For at kunne benytte denne formular skal cookies være aktiveret i din browser.
  • Påmindelsen kan kun aktiveres, hvis du har valgt en dato ude i fremtiden og klikket på bekræftelseslinket i din e-mail eller sms.
  • Din e-mailadresse og/eller telefonnummer vil blive gemt for at kunne sende dig en påmindelse, om den valgte vare samt for at kunne benytte denne service i fremtiden. Du kan enhver tid afmelde dig vores påmindelsesservice via denne side: "Påmindelsesservice Afmeld"
  • Bemærk venligst, at det kun er tilladt at benytte servicen, hvis du selv er indehaver af e-mailadressen eller telefonnummeret.

Beklager, tilbuddet er ikke længere gældende

Dette tilbud er udløbet

Påmindelse aktiv

Bekræftelse af påmindelse

Du vil modtage en påmindelse d. ${date} kl. ${time}.

Bekræft din e-mailadresse

Bekræft dit telefonnummer

Bekræft din e-mailadresse og dit telefonnummer

Vi sender dig en e-mail, så du kan bekræfte din e-mailadresse. Klik venligst på linket i mailen. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

Vi sender dig en sms, så du kan bekræfte dit telefonnummer. Klik venligst på linket i beskeden.

Vi sender dig en e-mail og sms, så du kan bekræfte din e-mailadresse og dit telefonnummer. Hvis bekræftelsessiden ikke vises, bedes du kopiere linket og sætte det ind i din browser.

regions.regionSwitchHeadline

regions.regionSwitchText
regions.regionSwitchTextExplicitSwitch